3 tips for lengre og sterkere negler

Neglene er for meg en morsom måte å fullføre stilen min på, eller sette den lille ekstra touchen på et antrekk. Det er mye forskjellig man kan gjøre med dem, men jeg tror ikke jeg er alene om å ønske meg både lange og sterke negler som et utgangspunkt.

Jeg liker å ta vare på dem på lik linje med resten av kroppen, og har derfor samlet sammen noen tips for nettopp dette.

MSM
Selvom et sunt kosthold kan gjøre mirakler for både hud, hår og negler kan det være nyttig å tilføre kroppen litt ekstra. Neglene trenger kollagen og keratin for å vokse, og i MSM pulver finner du svovel, som er en viktig bestanddel av proteinet keratin. Det er ikke uten grunn at mange kaller det for “skjønnhetsmineralet”. Pulveret smaker veldig lite blandet i juice eller vann, men finnes også i tabletter her.

LES OGSÅ: Dette er skjønnhetsmineralet alle snakker om

Neglebehandling
Jeg liker alt man kan gjøre raskt – og gjerne hjemme! Treat Collection har flere neglebehandlinger man kan bruke for ulike problemer. De ser ut som neglelakker, men gir neglene den næringen de ønsker seg. Ser man etter litt nødhjelp er Miracle Elixir midt i blinken, med ingredienser som for eksempel vitamin E og argan oil. Sliter du med flisete negler vil Truly Gifted Treatment Coat være en livredder. Merket er økologisk og avstår bevisst fra mye brukte risikable og skadelige ingredienser.

Massasje
Det å massere neglebåndene er en fin måte å stimulere vekst, da man får mer blod til området hvor neglene vokser ut. For meg virker det også beroligende å tenne lys, sette på litt rolig musikk og vie all oppmerksomheten min mot fingrene og neglene. Sjekk ut min video hvor jeg viser dere en liten rutine jeg pleier å gjøre hjemme.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Anne-Line Erlandsen
Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.
Anne-Line Erlandsen
Anne-Line Erlandsen

Latest posts by Anne-Line Erlandsen (see all)

You might also enjoy:

Trine tester: S.W. Basics of Brooklyn

Jeg har lenge drevet rundt i en jungel av økologiske hudpleieprodukter på søken etter det beste for min hud. Når man har en sensitiv hudtype er det ikke alltid
Les mer

Tekstur, pleie og glans – her er 3 hårprodukter jeg ikke kan leve uten denne våren

Det er ikke bare huden som trenger ekstra pleie etter en lang vinter – håret har også godt av ekstra fukt og næring nå. Derfor har jeg lagt min
Les mer

Trine tester: RMS og Kjær Weis

Jeg har vært så heldig å få teste ut Tinted un powder fra RMS Beauty og Cream Blush fra Kjær Weis og er helt hekta. Endelig har jeg funnet
Les mer

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *