3 tips for lengre og sterkere negler

Neglene er for meg en morsom måte å fullføre stilen min på, eller sette den lille ekstra touchen på et antrekk. Det er mye forskjellig man kan gjøre med dem, men jeg tror ikke jeg er alene om å ønske meg både lange og sterke negler som et utgangspunkt.

Jeg liker å ta vare på dem på lik linje med resten av kroppen, og har derfor samlet sammen noen tips for nettopp dette.

MSM
Selvom et sunt kosthold kan gjøre mirakler for både hud, hår og negler kan det være nyttig å tilføre kroppen litt ekstra. Neglene trenger kollagen og keratin for å vokse, og i MSM pulver finner du svovel, som er en viktig bestanddel av proteinet keratin. Det er ikke uten grunn at mange kaller det for “skjønnhetsmineralet”. Pulveret smaker veldig lite blandet i juice eller vann, men finnes også i tabletter her.

LES OGSÅ: Dette er skjønnhetsmineralet alle snakker om

Neglebehandling
Jeg liker alt man kan gjøre raskt – og gjerne hjemme! Treat Collection har flere neglebehandlinger man kan bruke for ulike problemer. De ser ut som neglelakker, men gir neglene den næringen de ønsker seg. Ser man etter litt nødhjelp er Miracle Elixir midt i blinken, med ingredienser som for eksempel vitamin E og argan oil. Sliter du med flisete negler vil Truly Gifted Treatment Coat være en livredder. Merket er økologisk og avstår bevisst fra mye brukte risikable og skadelige ingredienser.

Massasje
Det å massere neglebåndene er en fin måte å stimulere vekst, da man får mer blod til området hvor neglene vokser ut. For meg virker det også beroligende å tenne lys, sette på litt rolig musikk og vie all oppmerksomheten min mot fingrene og neglene. Sjekk ut min video hvor jeg viser dere en liten rutine jeg pleier å gjøre hjemme.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.

Du liker kanskje også:

Miniguide: Den beste pleien til babyhud

For fire år siden var jeg så heldig å bli mamma til lille Jonathan, og i april i år kommer det en etterlengtet lillebror. Da passer det bra å dele
Les mer

Et sunt og effektivt øyevippeserum

Skulle du ønske du hadde lange, tykke øyenvipper fra naturens side? Da er du ikke alene. Drømmen om lange øyevipper har de siste årene fått flere, mer eller mindre seriøse
Les mer

Om du kun skal gjøre én ting for huden din…

…så bør du revurdere prioriteringene dine. Neida. Men jeg er besatt av eksfoliering, og tror det kan være løsningen på mange problemer hvis man finner rikig form og hyppighet. Det
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *