298 0

Den naturlige produktserien som krøllene dine vil elske

Da jeg var yngre hatet jeg krøllene mine – akkurat som de med rett hår ønsker seg krøller, drømte jeg selvsagt bare om å ha pinnerett hår. Dette var på åttitallet og kreppetang var det nærmeste jeg kom rettetang. Ikke hadde jeg lært å føne ut krøllene med rundbørste heller. Det var først da jeg kom opp i 20-årene at jeg ble glad i krøllene mine, og skjønte at det var enkelt å både fremheve dem og dempe dem utifra hva jeg følte for den dagen.

Men det er én ting jeg alltid har savnet, og det er skikkelig gode, naturlige og effektive produkter spesielt beregnet på oss som ikke har typisk rett, nordisk hår. Produkter som gir massevis av fukt, som definerer og gir næring og samtidig gjør håret lett å style som man vil.

Og endelig har jeg funnet en produktserie som møter alle kravene mine: Si hei til Flora & Curl! Enten du har myke bølger, korketrekkere, afro eller bare litt fall, lover jeg deg at lokkene dine vil elske denne serien.

Jeg har lagt min elsk på African Citrus Superfruit Shampoo, som i tillegg til å gjøre hodebunn og hår skinnende rent, gir krøllene den fukten de trenger. Og så lukter den helt nydelig av frisk sitrus!

Flora & Curl’s filosofi er at et sunt hår begynner med ingredienser som bringer hodebunnen tilbake i balanse. Damen bak Flora & Curl, Rose Ovensehi, hadde et sterkt ønske om å hjelpe andre krølltopper med å få oppleve hvordan helt naturlig hårpleie skal føles, og begynte å eksperimentere med botaniske ingredienser hjemme på kjøkkenet. Hun oppdaget kjapt at tørt, sprøtt hår var det vanligste problemet for de med teksturerte hår. For å løse dette utviklet hun Flora & Curl-serien som har fokus på å gi fukt til alle typer krøller. Ved bruk av botaniske ekstrakter og plantesmør er hvert eneste Flora & Curl-produkt utviklet for å gjenopprette hår og hodebunn til sin naturlige balanse.

Her kan du lese mer om hvert enkelt produkt og finne dine egne Flora & Curl-favoritter.

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureSkin.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Den beste måten å fjerne sminken

Du vet antakeligvis godt hvor viktig det er å fjerne sminken og rense ansiktet på kvelden før du legger deg, men er du en av dem som helst bare vil
Les mer

Hjemmespakveldens hellige gral

Disse novemberdagene vil jeg helst synke ned i en myk stol med en god ansiktsmaske og vente på bedre tider. For humøret, huden kan jeg fikse. Vinteren kryper stadig nærmere,
Les mer

Trine tester: S.W. Basics of Brooklyn

Jeg har lenge drevet rundt i en jungel av økologiske hudpleieprodukter på søken etter det beste for min hud. Når man har en sensitiv hudtype er det ikke alltid like
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *