122 2

Det mest banebrytende renseproduktet akkurat nå

Noe av det kjedeligste jeg vet om er å rense huden. Skulle kanskje ikke tro det siden jeg er såpass opptatt av hud og naturlige hudpleieprodukter, men det er helt sant. For selv om jeg selvsagt vet at det må til for å opprettholde en frisk, sunn og vakker hud, synes jeg det er dørgende kjedelig å fjerne sminke, vaske, rense, fukte og alt som hører med.

Derfor blir jeg så lykkelig når det dukker opp smarte og effektive multiprodukter som gjør jobben enklere.

STAR Micellar Water 02 fra Karmameju er et genialt produkt som tar hele jobben for deg på én gang. Jepp – den fjerner både sminken din, renser huden, toner den og gjør den silkemyk. Perfekt for en travel småbarnsmor (og latsabb?) som meg 😉 Og dessuten kjempesmart å ha med seg på reise!

Den funker til alle hudtyper, og er spesielt godt egnet til deg som har sensitiv hud, tørr hud eller akne. Dessuten er den mild og skånsom på den sarte huden rundt øyepartiet.

Dette gjør STAR Micellar Water 02 så effektiv:

  • STAR Micellar Water 02 inneholder overflateaktive miceller, som er bittesmå oljemolekyler blandet i bløtt vann. Disse tiltrekker seg smuss og olje, og trekker ut urenheter uten å tørke ut huden. Teknologien ble oppfunnet i Frankrike for mange år siden, for at de franske kvinnene skulle slippe å vaske ansiktet med det harde vannet fra springen.
  • Økologisk aloe vera og blomstervann fra bitter appelsin lindrer, toner og bløtgjør huden.
  • Ørkenplanten jerikorose er kjent for sine beskyttende, fuktbevarende og reparerende egenskaper. De aktive ingrediensene etterlater huden glatt og bløt som silke.
Photo @karmameju_official

Hele cluet med micellarvann er at du ikke trenger å vaske det av. STAR Micellar Water 02 fungerer som en skintonic som du lar bli igjen på huden. Produktet påfører du på en bomullspad (eller to eller tre) og bruker den til å fjerne sminken din med. Deretter har du nytt micellarvann på en ren bomullspad og bruker denne til å gå over huden med for å sørge for at all skitt og smuss er fjernet. Har du veldig mye sminke på, kan det være lurt å fjerne en del av denne med litt olje før du bruker micellarvannet. I prinsippet skal du ikke trenge å påføre noe fukt etterpå, men jeg bruker alltid litt ansiktsolje til slutt fordi jeg vil tilføre huden min ekstra næring og pleie – spesielt nå i de kalde vintermånedene.

STAR Micellar Water 02 finnes i både 200 ml og 50 ml reisestørrelse. Her finner du mer info.

Birgitte Magnussen

Birgitte er forfatter av boken "Renere liv", livsstilsveileder og mamma til Jonathan på 4 år. I tillegg er hun fast skribent på Matmerk.no, og har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Det grønne skiftet

Det begynner å bli mange år siden jeg begynte å bytte ut hudproduktene mine med mer naturlige, økologiske alternativer. Hva har det egentlig har gjort for huden min? For meg
Les mer

Her er superfood-masken som gir deg den vakreste vinterhuden

Jeg må innrømme at jeg ikke er så veldig flink til å bruke ansiktsmasker. Men er det én ting jeg skal unne meg nå i førjulsstresset så er det nettopp
Les mer

Fargeguide: Slik velger du rett concealer til din hudtone

Det er ikke noen hemmelighet at jeg elsker Un Cover-Up fra RMS. Den har en fantastisk formula, effektiv dekkevne og gir samtidig deilig fukt og pleie til huden. I tillegg
Les mer

2 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *