255 9

Dette er kultkremen stjernene sverger til

Både stjerner som Rihanna, Alexa Chung og Victoria Beckham, og makeup-artister verden over (meg selv inkludert), sverger til denne klassikeren.

Stjernenes hemmelige skjønnhetsvåpen heter Skin Food, og er designet for å gi fukt og pleie ut av en annen verden. Selv om den er veldig tykk i konsistensen trekker den godt inn i huden og etterlater den eksepsjonelt myk, beroliget og balansert.

Dette er en universalkrem som du kan bruke over hele kroppen, både i ansiktet, på leppene, på tørre albuer og knær, på hendene og neglbåndene, på føttene osv. Du kan bruke den som en rik og nærende nattkrem eller som mykgjørende og beskyttende dagkrem i vinterværet. Uansett hvor du bruker den vil den pleie tørr og sprukken hud og etterlate den babymyk og strålende.

Dessuten er den helt super å bruke under makeup, og det er en av grunnen til jeg alltid hadde en tube med Skin Food i kofferten da jeg jobbet aktivt som makeup-artist. Det er ingenting som gir et verre resultat enn å legge makeup på knusktørr vinterhud. Men med et lag med Skin Food før primer og foundation, så ble resultatet perfekt hver gang. Du kan dessuten legge litt på kinnben, brynsben, skuldre og krageben som en subtil highlighter.

Photo @m2cm8
Photo @m2cm8

Det er blandingen av solsikkeolje, mandelolje, rosmarinbladekstrakt og blomsterekstrakt av stemorsblomst, kamille og ringblomst, som gjør denne kremen til det vidunderproduktet det er, og som gjør at den passer til alle hudtyper:

  • Salisylsyren i stemorsblomstekstrakt virker beroligende på betent og fet hud med annlegg for akne.
  • Solsikkeoljen er rik på vitamin-E som er fantastisk for tørr hud.
  • Rosmarin stimulerer til økt sirkulasjon og gir en fastere hud og ungdommelig glød.
  • Bivoks mykgjør og gir en beskyttende barriere mot vær og vind.
  • Kun naturlige ingredienser – kan trygt brukes av både liten og stor.

Perfekt som julegave til en du unner silkemyk hud. Eller sett den øverst på din egen ønskeliste – huden din vil elske deg for det!

Photo @roof_talks
Photo @roof_talks

Her kan du lese mer om Skin Food fra Weleda.

 

 

Lagre

Birgitte Magnussen

Birgitte er forfatter av boken "Renere liv", livsstilsveileder og mamma til Jonathan på 4 år. I tillegg er hun fast skribent på Matmerk.no, og har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Slik tar du best vare på huden i sola

Endelig er den deilige sola her, men det gjelder å være forsiktig for å unngå å brenne seg. Jeg har blitt ledd av både en og to ganger fordi jeg
Les mer

Hvorfor Trine Berge sverger til ISUN

Denne uken er vi stolte over å ha med oss Trine Berge som gjesteblogger her på the PURE blog. Trine er supermatguru nr. 1, damen bak Supernature og forfatter av
Les mer

Her er sommerens hotteste makeup-produkt

Skal du kun kjøpe ett nytt makeup-produkt før sommeren, bør det være dette. Da jeg jobbet fulltid som makeup-artist ELSKET jeg å bruke multi-produkter, og jeg skulle virkelig ønske at
Les mer

3 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *