Dette er kultkremen stjernene sverger til

Både stjerner som Rihanna, Alexa Chung og Victoria Beckham, og makeup-artister verden over (meg selv inkludert), sverger til denne klassikeren.

Stjernenes hemmelige skjønnhetsvåpen heter Skin Food, og er designet for å gi fukt og pleie ut av en annen verden. Selv om den er veldig tykk i konsistensen trekker den godt inn i huden og etterlater den eksepsjonelt myk, beroliget og balansert.

Dette er en universalkrem som du kan bruke over hele kroppen, både i ansiktet, på leppene, på tørre albuer og knær, på hendene og neglbåndene, på føttene osv. Du kan bruke den som en rik og nærende nattkrem eller som mykgjørende og beskyttende dagkrem i vinterværet. Uansett hvor du bruker den vil den pleie tørr og sprukken hud og etterlate den babymyk og strålende.

Dessuten er den helt super å bruke under makeup, og det er en av grunnen til jeg alltid hadde en tube med Skin Food i kofferten da jeg jobbet aktivt som makeup-artist. Det er ingenting som gir et verre resultat enn å legge makeup på knusktørr vinterhud. Men med et lag med Skin Food før primer og foundation, så ble resultatet perfekt hver gang. Du kan dessuten legge litt på kinnben, brynsben, skuldre og krageben som en subtil highlighter.

Photo @m2cm8
Photo @m2cm8

Det er blandingen av solsikkeolje, mandelolje, rosmarinbladekstrakt og blomsterekstrakt av stemorsblomst, kamille og ringblomst, som gjør denne kremen til det vidunderproduktet det er, og som gjør at den passer til alle hudtyper:

  • Salisylsyren i stemorsblomstekstrakt virker beroligende på betent og fet hud med annlegg for akne.
  • Solsikkeoljen er rik på vitamin-E som er fantastisk for tørr hud.
  • Rosmarin stimulerer til økt sirkulasjon og gir en fastere hud og ungdommelig glød.
  • Bivoks mykgjør og gir en beskyttende barriere mot vær og vind.
  • Kun naturlige ingredienser – kan trygt brukes av både liten og stor.

Perfekt som julegave til en du unner silkemyk hud. Eller sett den øverst på din egen ønskeliste – huden din vil elske deg for det!

Photo @roof_talks
Photo @roof_talks

Her kan du lese mer om Skin Food fra Weleda.

 

 

Lagre

Birgitte Magnussen

Birgitte Magnussen

Bloggredaktør og fast skribent
Birgitte er forfatter av boken "Renere liv", livsstilsveileder og mamma til Jonathan på 4 år. I tillegg er hun fast skribent på Matmerk.no, og har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

You might also enjoy:

Mirakelhud på krukke + ISUN give-away!

Da jeg ble introdusert for ISUN for noen måneder siden visste jeg egentlig lite om dette merket. Men så var jeg så heldig å få møte Bunnie, grunnleggeren av
Les mer

Dette må du vite om serum

Har du lurt på hva som er forskjellen mellom et serum og en ansiktsolje? Kanskje du vurderer å investere i et serum, men ikke aner hva som passer din
Les mer

Tekstur, pleie og glans – her er 3 hårprodukter jeg ikke kan leve uten denne våren

Det er ikke bare huden som trenger ekstra pleie etter en lang vinter – håret har også godt av ekstra fukt og næring nå. Derfor har jeg lagt min
Les mer

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *