Dette er serumet som har «alt»

Jeg har testet et nytt serum som jeg er fullstendig bergtatt av. På den korte tiden jeg har brukt det har huden min blitt både jevnere i hudtonen, glattere og fastere og har fått en utrolig frisk glød. Selv om jeg ikke har mye problemer med huden til vanlig, bortsett fra en og annen rynke og at huden kan være litt sensitiv, ser jeg virkelig forskjell på huden min etter at jeg begynte med dette – jeg synes faktisk den ser bedre ut enn på veldig veldig lenge.

Det er en jungel av gode serum der ute, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Jeg mener at Advanced Serum fra ISUN har «alt», og enda litt til. Så er du på jakt etter det ultimate serum – then this is it!

Hør bare her:

Advanced Serum fra ISUN er proppfull av 100 % raw og ferske ingredienser:

  • Eksklusive stamceller fra planter, her fra appelsin, som både virker regenerende og reparerende og reduserer rynker.
  • Aloe vera-juice med ekstrakter fra gotu kola, life everlasting-blomster, hibiscusblomster, ginko biloba, plantain, grønn te, olivenblad og rosmarin.
  • Peptider fra alger, som stimulerer til produksjon av nytt kollagen i huden og gjenoppbygger hudens fibrer.
  • En rekke antialdrende og forebyggende antioksidanter fra oljer som granateplefrøolje, buritiolje, nypefrøolje og bringebærfrøolje.
  • Terapeutiske eteriske oljer, anerkjent innen naturmedisinen og brukt gjennom tusener av år, med helende, reparerende, beskyttende og nærende egenskaper.

_1180814

Jeg synes serumet føles som flytende gull på huden. Det trekker raskt og dypt inn og huden ser umiddelbart glattere og mer strålende ut, og jeg kjenner at serumet roer ned og balanserer huden min. Jeg rister flasken godt og påfører en liten mengde etter rens, og lar det trekke inn i omtrent ett minutt før jeg smører meg med ansiktsolje.

LES OGSÅ: Dette må du vite om serum

TIPS! Du kan også kombinere Advanced Serum med et annet hudpleieprodukt du bruker, for å tilføre det lille ekstra til huden. Eller du kan kombinere det med Algae Peptide Serum fra ISUN for et enda mer effektivt resultat (da påfører du Algae Peptide Serum før Advanced Serum).

Advanced Serum egner seg til alle hudtyper, uansett om du har normal, fet, tørr eller sensitiv hud, eller hudplager som akne eller rosacea.

Her finner du mer info om Advanced Serum.

 

Birgitte Magnussen

Birgitte Magnussen

Bloggredaktør og fast skribent
Birgitte er forfatter av boken "Renere liv", livsstilsveileder og mamma til Jonathan på 4 år. I tillegg er hun fast skribent på Matmerk.no, og har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

You might also enjoy:

Hårmasken jeg ikke kan leve uten i vinter

Jeg har fått en ny hårmaskefavoritt! Den dufter helt fantastisk av hvit grapefrukt, søt appelsin, patchouli, ylang ylang og geranium og gjør håret mitt mykere enn det jeg trodde
Les mer

Derfor bør du tørrbørste ansiktet ditt

Min nyeste beauty obsession er RENEW Face Brush fra Karmameju. Denne lille vidunderbørsten virker nemlig som en naturlig mini-facelift! Tørrbørsting av kroppen har lenge vært kjent for å stimulere blodomløpet,
Les mer

RMS Beauty Lip2Cheek video tutorial

Jeg digger multi-purpose produkter som gir en fresh look på null komma niks! I denne videoen viser jeg deg hvordan du kjapt og enkelt legger Lip2Cheek fra RMS Beauty.
Les mer

4 kommentarer

    • Hei Rubia! Linken du har limt inn fungerer ikke, så det er vanskelig å svare korrekt på ditt spørsmål. Men ISUN har den siste tiden jobbet med endringer i sine navn og omformuleringer av produktene, så i en overgangsperiode så kan dette kanskje virke noe forvirrende, ja 😉

  • Takk for svar 🙂 Linken fungerte da jeg postet det men ser nå ja at den ikke fungerer lengre. Søkte etter produktet på siden til coverbrands.no men finner det ikke så det virker ikke å være i salg lengre. Er det solfaktor 15 på dette serumet? 🙂 Er det noen av de andre produktene til ISUN som gir solbeskyttelse?

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *