Dette er superfrøene som gir deg vakker hud innenfra

Det finnes mange frø som er proppfulle av fantastiske egenskaper for hud, hår og kropp. Men hvem har tid til å inkludere alle disse i kostholdet i en travel hverdag? Ikke jeg i hvertfall 😉 Derfor blir jeg så glad når det dukker opp produkter som det jeg skal fortelle deg om i dag.

Intellimune® Antioxidant Super Seed Powder Complex fra Intelligent Nutrients er min nye oppdagelse på skjønnhetsfronten. Det beste med dette pulveret er at det kombinerer det ypperste av skjønnhetsboostende frø, samtidig som at det er utrolig praktisk å bruke – bare dryss det over maten, i kaffen, på yoghurten, på smoothien eller i juicen. Den nøtteaktige smaken passer til det meste. Det kan jo ikke bli enklere?

Hemmeligheten bak Intellimune® Antioxidant Super Seed Powder Complex er en perfekt kombinasjon av de mest effektive superfrøene naturen har å by på:

  • Svarte spisskummenfrø: Disse små frøene er utrolig rike på essensielle fettsyrer som styrker både hud, hår og negler. Svarte spisskummenfrø virker reparerende på huden og er fantastisk for både acne, psoriasis og eksem. De er også rike på vitaminer og mineraler, som beskytter, styrker, fukter og pleier huden. Frøene har dessuten anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper, mens det høye innholdet av antioksidanter beskytter huden mot tidlig aldring.
  • Druestener fra røde druer: Druestener er ekstremt rike på antioksidanter og beskytter derfor mot frie radikaler som skaper rynker og andre aldringstegn. Dessuten inneholder de stoffer med antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper.
  • Bringebærfrø: Disse er proppfulle av E-vitamin og andre potente antioksidanter, som sørger for en strålende og sunn hud. Blant annet inneholder de ellaginsyre, som har anti-aging effekt. De er også veldig rike på essensielle fettsyrer som styrker og mykgjør huden innenfra.
  • Gresskarfrø: I disse frøene finner du både E-vitamin, som sørger for en jevn hudtone, A-vitamin, som fremmer produksjonen av nye hudceller og virker reparerende på huden, sink og selen, som beskytter og styrker huden, og essensielle fettsyrer, som balanserer oljebalansen i huden.
  • Tranebærfrø: Disse superbærene er rike på både A-, C-, E- og K-vitaminer, som holder huden jevn og myk og som øker elastisiteten. De inneholder en balansert mengde med omega-3 og omega-6, som er viktige både for hud og kropp.

Ok, men kan jeg ikke bare drysse litt gresskarfrø på yoghurten og la være å spytte ut druestenene når jeg spiser druer, da? Vel, ikke helt. For å den terapeutiske effekten av disse superfrøene, må du nemlig spise veldig store mengder av dem. Intellimune® Antioxidant Super Seed Powder Complex er laget med tusenvis av sertifisert økologiske, kaldpressede frø, og sikrer at du får i deg store nok mengder i hver teskje til at det har effekt på hud, hår og negler.

I tillegg til at dette skjønnhetstilskuddet gir deg styrket, myk og vakker hud, gir det deg også påfyll av næringsstoffer som er viktige for kroppen – særlig nå som vinteren nærmer seg og vi trenger litt ekstra hjelp for å holde energien oppe og forkjølelser på avstand.

Du kan med fordel kombinere Intellimune® Antioxidant Super Seed Powder Complex med Intellimune Antioxidant Super Seed Oil. Les mer om Intellimune Antioxidant Super Seed Oil her.

Her finner du mer info om Intellimune® Antioxidant Super Seed Powder Complex fra Intelligent Nutrients.

Lagre

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureSkin.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

mandelsmør

Slik lager du ditt eget mandelnøttesmør

Har du kjøpt nøttesmør i butikken? Isåfall vet du at det er ganske dyrt. Har du en foodprocessor eller kraftig blender kan du enkelt lage ditt eget supersunne nøttesmør. Det
Les mer
vann h3O

Slik får du i deg nok vann i sommer

De fleste er klar over at det er viktig å drikke nok vann for å fungere optimalt, men mange slurver nok litt med mengden. Spesielt nå på sommeren trenger vi
Les mer
nyperose

Mitt hemmelige våpen mot tørr hud og eksem

Du har sikkert smakt nype-te; en knall rød og litt syrlig te. Men visste du at dette er en skikkelig C-vitaminbombe, som er avgjørende for kollagenproduksjonen og øker hudens spenst?
Les mer

1 Response

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *