Dette kaller jeg skjønnhetssøvn!

Solkrem i pilleform? Som kan forebygge rynker, tørr hud, pigmentflekker og fregner? Og som reverserer synlige tegn på aldring? Og alt dette kan skje på natten mens du sover? Hvis du mener dette høres for godt ut til å være sant, så er du ikke alene om det.

Kliniske studier har nå konkludert med at det faktisk finnes en naturlig forbindelse som klarer alt dette. Det dreier seg om et relativt ukjent karotenoid som kalles astaxanthin, som antas å være den mest potente antioksidanten naturen har å tilby. Den er kraftigere enn både vitamin E og vitamin C, og forebygger rynker fra innsiden. Mange karotenoider kan man lett få i seg gjennom et kosthold rikt på naturlige, rene råvarer. Men, denne kraftige karotenoid er vanskeligere å få i seg nok av. Det er hovedsakelig kun to kilder til denne typen, og de finner vi i havet. Der forplanter dette røde pigmentet seg ved at mikroalger produserer det, samt at marine dyr som laks, krabbe, hummer og reker spiser disse algene.

Gradvis har jeg sett at huden har blitt fastere og friskere, og pigmentflekker er dempet. Resultatene begynte jeg å se allerede etter 2-3 ukers bruk.

Vil du virkelig ha effekt av astaxanthin for huden din, bør du ta det som tilskudd. Som den første i Norge har PureSkin.no tatt inn det revolusjonerende tilskuddet H3O Night Repair fra Rejuvenated Ltd. som jobber mens du sover. Hovedbestanddelen i kapslene er astaxanthin, og jobber fra innsiden for å redusere aldringsprosessen. Jeg har selv tatt disse daglig i flere måneder, og har sett god effekt på huden. Gradvis har jeg sett at huden har blitt fastere og friskere, og pigmentflekker er dempet. Resultatene begynte jeg å se allerede etter 2-3 ukers bruk.

untitled-0107

Så, hva gjør egentlig antioksidanten astaxanthin for huden din?

 • den er i kliniske studier kjent for å øke fuktigheten og elastisiteten i huden, samt fremme en glattere hud, og redusere fine linjer og rynker.
 • den har utrolige UV-blokkerende egenskaper som hjelper til med å beskytte den mot solskader. Farvel pigmentflekker!
 • det er den kraftigste karotenoid-antioksidanten når det gjelder bekjempelse mot frie radikaler (astaxantin er 65 ganger kraftigere enn vitamin C, 54 ganger kraftigere enn betakaroten, og 14 ganger kraftigere enn vitamin E!).
 • den kan nøytralisere flere frie radikaler samtidig, og beskytter huden mot oksidasjon, irritasjoner og betennelse.
 • den øker blodstrømmen, noe som bidrar til bedre sirkulasjon i huden.

_MG_8557

H30 Night Repair får du som kapsler, og du tar 1 kapsel hver kveld med et glass vann. Enklere blir det ikke!

Her finner du mer info om Rejuvenated H30 Night Repair.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lene Jahren

Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til PureSkin.no ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.

Du liker kanskje også:

Rosenkål – sunt og godt juletilbehør!

Hvis du tror du ikke liker rosenkål har du nok aldri smakt denne varianten! På vinterstid frister det ikke alltid med en kald salat – men det er likevel viktig
Les mer

Grønne juiceshots

Foto: Anne Valeur / Julies grønne kjøkken / Kagge forlag Dette er den perfekte måten å starte dagen på! Denne grønne juicen er ganske sterk og konsentrert, så den skal
Les mer

Thea’s tips til effektive beauty foods

Denne uken er vi så heldige å ha med oss ernæringsrådgiver og dama bak bloggen Naturligsunn.com, Thea Falck, som gjesteblogger her på the PURE blog. Her får du Thea’s beste
Les mer

4 Responses

 • Hei! Så fantastisk at dere har tatt inn et så bra produkt, dette fikk jeg virkelig troen på! Jeg er selv veldig opptatt av å ta vare på huden min på en naturlig måte. Vil du likevel si at en børr være i en viss alder for å starte med dette tilskuddet? Jeg er selv i starten av 20-årene og lurer på om det vil passe meg å starte nå 🙂

  Mvh
  Elisabeth

  • Hei Elisabeth! Du er fortsatt ung, men dette produktet er supert å ta for å forebygge og vedlikeholde. H3O Night Repair bidrar til å opprettholde fuktighetsnivået over natten, slik at cellene står bedre rustet til å helbrede, regenerere, og detoxe huden. Den inneholder dessuten viktig hyaluronsyre som gir masse fuktighet til huden. Fuktmengden i huden er viktig for å garantere elastisiteten og for å opprettholde hudens struktur. Mangel på hyaluronsyre gjør blant annet at huden mister elastisitet, at rynker blir tydligere og at huden blir tørrere. Astaxanthin har i tillegg mange andre egenskaper relevant for din alder:
   – styrke hjerte og karsystemet
   – gi et sunnere kolesterolnivå
   – hjelp til å opprettholde hjerne og kognitiv helse
   – bidra til helse og velvære for ledd
   – gir økt fruktbarhet
   – virker som en naturlig solbeskyttelse
   – hjelper til med å beskytte huden fra solbrenthet og ødeleggelse av DNA
   – den støtter opp under sunt og godt syn ved å beskytte øynene fra skadelige UV-stråler fra solen.
   – ved fysisk trening: økt utholdenhet, grunnlag for økt prestasjon og restitusjon

  • Hei Ingunn! Selv fikk jeg pigmentflekker dempet etter jevnlig bruk av disse kapslene, så jeg vil absolutt tro at de kan hjelpe deg også! 🙂

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *