DIY for trøtte øyne

Det er jo ikke til å komme bort fra at man ser litt ekstra trøtt ut om dagen. Det er mørkt. Det er kaldt. Man vil helst bare gjemme seg under et teppe. Perfekt timing for et lite DIY-prosjekt! Mot poser under øynene, dessuten. Du visste sikkert at kulde hjelper mot hevelse, men har kanskje ikke tenkt tanken på å putte isbiter under øynene av den grunn? Det bør du kanskje.

Denne oppskriften er inspirert av beauty-ikonet Lisa Eldridge, som har laget en ypperlig video om hvordan man kan angripe poser under øynene. Se den her. Min variant er basert på grønn te, som både er rik på antioksidanter, og inneholder koffein, som får blodkarene i huden til å trekke seg sammen og øker sirkulasjonen, hvilket igjen hjelper mot puffy øyne. I tillegg har jeg i aloe vera-pulver fra S.W. Basics  som gjør isbitene ekstra pleiende. Pulveret er rett og slett ren, frysetørret aloe vera-gel, og er supert å ha i skapet for små DIY-prosjekter. Kan kjøpes her.

Les også: Den perfekte øyekremen

Har du et brett med disse isbitene i fryseren er det bare å poppe ut en hver morgen og legge dem forsiktig mot posene under øyene. Det er viktig å ikke legge isen rett på huden, men pakke dem inn i tynt stoff. Vanlig gassbind fra apoteket passer supert. Begynn ved øyekroken og trykk dem mot huden mens du gradvis beveger deg ut mot tinningen. Og! Det er ingen grunn til å stoppe der, hele ansiktet får seg en oppstramming av isbiter. Det er nesten som å bruke primer, produkter og sminke ser merkelig nok finere ut på småfrossen hud.

Sjekk videoen for full instruksjon!

Maja Hattvang

Maja er utdannet tekstforfatter og har blogget i ti år. Hun elsker å eksperimentere med skjønnhetsprodukter, vet hva hun liker, og ga høsten 2017 ut boken «Naturlig nok» som handler om hjemmelaget hudpleie.

Du liker kanskje også:

Trine tester: S.W. Basics of Brooklyn

Jeg har lenge drevet rundt i en jungel av økologiske hudpleieprodukter på søken etter det beste for min hud. Når man har en sensitiv hudtype er det ikke alltid like
Les mer

Det mest banebrytende renseproduktet akkurat nå

Noe av det kjedeligste jeg vet om er å rense huden. Skulle kanskje ikke tro det siden jeg er såpass opptatt av hud og naturlige hudpleieprodukter, men det er helt
Les mer

Lag din egen hårkur med bare to ingredienser

Jeg fortsetter å dele oppskrifter fra boka mi, Naturlig nok (som du får kjøpt her!). Dette er en av de enkleste oppskriftene, men også en av de mest effektive: hårkur!
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *