Endelig en naturlig deodorant som funker!

deoVi har i en lengre periode vært på jakt etter en naturlig, økologisk og effektiv deodorant. Deodorant er jo noe vi påfører huden opptil flere ganger om dagen, så da sier det seg selv at det er viktig med naturlige ingredienser i produktene. Nå har vi endelig funnet det vi søkte! Etter å ha testet denne, og flere andre, falt valget på Soapwalla Deodorant Cream. Vi er frelst allerede!

ANBEFALT BRUK:
Rør forsiktig med en finger før bruk for å sikre at deodoranten er godt blandet (den skiller seg noe, og det er normalt). Påfør en liten mengde med fingeren og smør forsiktig under hele armhulen. Tillat kremen å absorbere helt så er du sikret en svettefri dag! Merk: Deodoranten kan smelte i varmt vær, i så fall bare rør deodorantkremen ​​grundig, og la den stivne før bruk.

FAKTA:
Laget av Rachel Winard som er grunnlegger og kokk i Soapwalla Kitchen. Winard begynte å lage sine egne hudpleieprodukter for å håndtere lupus og bivirkninger av hennes provoserende autoimmune sykdom for mange år siden. Deodoranten inneholder et finkornet grønnsakspudder, leire og eteriske oljer som absorberer fukt og hemmer bakterier. Produktet påføres med fingrene og absorberer raskt.

En ting å huske på hvis du er kledd i silke eller satin; Siden dette produktet inneholder mye olje, så la det tørke helt inn før du kler på deg. Vi anbefaler at du venter ca. 1 uke før du konkluderer om du liker produktet eller ikke. Noen av våre testpersoner ga oss tilbakemelding på at det tok dem en stund å bli vant til det, men etter ca 1 ukes tid var de hekta, og vil IKKE gå tilbake til konvensjonell deodorant. Prøv selv, – bestill HER>>

INGREDIENSER:
Jojobaolje *, solsikkeolje * +, sheasmør, nypefrøolje *, maisstivelse * +, natriumbikarbonat +, kaolin leire, vegan kosher glyserin * +, essensielle oljer av: lavendel *, tea tree *, søt appelsin *, peppermynte *, sitrus aurantium bergamia (bergaptene-free bergamott), GMO-fri solsikke og soya lecithin * +, GMO-fri tokoferol (vitamin E) * +, (*sertifisert økologisk)

Sertifiseringer: Leaping Bunny

Lene Jahren

Lene Jahren

Gründer & Daglig leder at PureSkin.no
Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til Pure Skin ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.
Lene Jahren
Lene Jahren

Latest posts by Lene Jahren (see all)

You might also enjoy:

Trine tester: Toxic Twins

Jeg har akkurat prøvd en 5 dagers rensekur fra Toxic Twins. Dette var en ny og interessant opplevelse. Aldri før har jeg prøvd detox fra fotsålen mens jeg sov.
Les mer

Hvorfor kjører vi ikke Black Friday salg?

Etter flere henvendelser og et stort forventningspress fra mange hold, føler jeg for å dele noen tanker rundt hvorfor vi er en av de få nettbutikker som ikke har
Les mer

Hvor ofte skal man egentlig vaske håret?

Vi skjønner hvorfor Hollywoods stjerner har falt pladask for hårstylist Josh Rosebrooks utvalg av økologisk hår og hudpleie. Han bruker de fineste organiske og naturlige ingredienser, blandet med presisjon
Les mer

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *