2415 0

Et sunt og effektivt øyevippeserum

Skulle du ønske du hadde lange, tykke øyenvipper fra naturens side? Da er du ikke alene. Drømmen om lange øyevipper har de siste årene fått flere, mer eller mindre seriøse firma, til å produsere vippeserum som skal få øyenvippene til å vokse seg lengre og sterkere. Men hva inneholder de egentlig?

Denne uken testet Helsekontrollen på TV2 flere av de mest kjente vippeserumene på markedet – og resultatet var for mange både sjokkerende og skremmende.

Testen viste at mange av produktene inneholder prostaglandiner – fettsyrer med en hormonlignende effekt. Disse stoffene finnes naturlig i mennesker og dyr og blir i dag brukt i medisinsk behandling av grønn stær. Økt hårvekst er en bivirkning av denne behandlingen – noe kosmetikkbransjen har plukket opp. Resultatet er at flere vippeserum på markedet i dag inneholder syntetisk produserte prostaglandiner.

Det er blant annet rapportert tilfeller der bruk av dette stoffet har ført til irritasjon og smerte i øynene, tap av øyevipper, blodkar som brister i øyehviten, endring av farge i regnbuehinnen, misfarging av øyelokket og brunfarging/utslett rundt øynene.

Jeg er ikke så fan av røde øyne og utslett – så oppslag som dette får meg til å favne enda sterkere om de naturlige alternativene på markedet. Vi kan jo faktisk få de lange vippene vi ønsker oss – samtidig som vi tar vare på kroppen vår.

Plume Science, som du finner i PureSkin.no sitt sortiment, er et helt naturlig serum – som funker! Det er laget med 100% naturlige ingredienser – helt uten prostaglandiner, parabener, sulfater, hormoner, gluten, parfyme eller andre giftige stoffer.

Istedenfor prostaglandiner brukes økologisk castor oil, ekstrakt fra kinatrær (cinchona succirubra bark extract) og olje fra roten til Coleus Forskohlii (coleus forskohlii root oil).

Castor oil er godt kjent for sin evne til å øke hårvekst – og det er gjort mye forskning på dette. Den er også full av gode fettsyrer og proteiner som er helt avgjørende for å få lange og sterke hårstrå. Cinchona Succirubra Bark Extract er med på å forlenge levetiden på hvert enkelt vippehår. Og i tillegg har produsenten tilsatt Coleus Forskohlii Root Oil – som forsterker effekten av de to andre ingrediensene.

Det er forskjell på hvor fort man vil se resultater, men produsenten opplyser at det normalt vil ta rundt 17 dager. Etter 60-90 dager vil man ha oppnådd det ferdige resultatet. Bildet under er lånt fra Plume Science sin egen nettside – og viser vipper før behandling og resultatet etter 3 ukers bruk.

Plume Science finner du i nettbutikken her – og for flere før og etter bilder og mer informasjon kan du gå inn på hjemmesiden til produsenten her

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.

Du liker kanskje også:

Den perfekte øyekremen

Jeg har aldri vært noen storforbruker av øyekrem og har egentlig vært fornøyd med å bare bruke ansiktsolje rundt øynene også. Oljer gir jo god fukt og er milde for
Les mer

Her er oljen som gir et perfekt sminkeresultat – hver gang

Det er ingenting som gir et verre resultat enn å legge makeup på knusktørr hud. Men med et lag av Kjær Weis sin nyhet “The Beautiful Oil” før primer og foundation,
Les mer

Her er min favorittdeodorant

Etter at jeg gikk over til naturlig deodorant uten aluminium har jeg prøvd mange varianter; sticks, roll on, krystaller, kremform. Selv om det er litt mer mekk å påføre en
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *