531 4

Fargeguide: Slik velger du rett concealer til din hudtone

Det er ikke noen hemmelighet at jeg elsker Un Cover-Up fra RMS. Den har en fantastisk formula, effektiv dekkevne og gir samtidig deilig fukt og pleie til huden. I tillegg er den lett å legge og enkel å friske opp i løpet av dagen. Du kan bruke den både som concealer under øynene, rundt nesen, på urenheter osv., og som en lett og duggfrisk foundation i hele ansiktet.

LES OGSÅ: Concealeren jeg ikke kan leve uten

Men når man handler sminke på nettet er det ikke alltid enkelt å vite hvilken fargetone man skal velge. Derfor har jeg laget en liten guide til deg, som jeg håper kan være nyttig når du skal teste ut min favorittconcealer fra RMS.

RMS UN COVER-UP FARGEGUIDE:

Porselen – Du er hvit som snøen, har gjerne fregner og blir fort brent i sola. Du har gjerne en blålig, grønn eller rosa undertone i huden. Til deg passer RMS Un Cover-Up i fargen #000 best.

e803e257a2add4b0694e19df4b0bf6fb

Lys – Du har lys, nordisk hud, og kan også bli ganske raskt brent i sola, men får likevel litt brunfarge om sommeren. Du har gjerne en nøytral, gul eller rosa undertone i huden din. Til deg med rosa undertone passer Un Cover-Up i fargen #00 best, mens for deg med en gulere undertone er som regel fargen #11 bedre, særlig i perioder der du har vært mer ute i sola.

cate14

Medium – Huden din har en en naturlig beige eller gyllen tone, du blir raskere brun i sola, og du har gjerne en gul, oliven eller nøytral undertone. Til deg passer Un Cover-Up i fargen #11 best hvis du er i den lysere enden av medium, mens du som er mørkere kan bruke #22, som passer en mer gyllen og solkysset hud.

gisele-bundchen-estrela-da-capa

Lys brun – Du har kanskje indiske, brasilianske, sør-europeiske eller asiatiske aner, og har en lys brun hud med oliven eller gul undertone. Til deg passer Un Cover-Up i fargen #33 best.

Penelope-Cruz-Beautiful-Wallpaper

Brun – Du har en varm og gyllen hudtone, og du har gjerne undertoner fra grønt til gult eller mot rødt. Til deg er Un Cover-Up i fargen #44 finest, med sin mørke og varme farge. Denne kan også brukes til å skape en solkysset look eller til konturering hos deg med en lysere hudtone.

Tyra-Banks

Mørk brun – Du har en mørk hudtone, og gjerne en nøytral, gul eller rød undertone. Til deg er Un Cover-Up i fargen #55 best, med sin varme og gylne fargetone.

dark-gabrielle_union-650x487

Her finner du mer info om Un Cover-Up fra RMS.

 

Lagre

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureSkin.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Slik får du naturlige bølger, volum og lett hold – med kun ett stylingprodukt

Saltvannsspray er ikke bare til sexy sommerhår, det er faktisk et helt genialt stylingprodukt å bruke nå som festsesongen setter i gang, og du vil ha naturlige bølger med lett
Les mer
solbeskyttelse

Fukt og solbeskyttelse for høstlige dager

Selv om sommeren er på hell og sola ikke steker lenger, er det fortsatt viktig å beskytte huden mot skadelige UVA og UVB-stråler. Når temperaturen faller opplever også mange å
Les mer

Fuktserumet huden din trenger i høst

Sesongskifte og kaldere luft betyr tørr hud og fare for gustenhet. Da er det én ting som gjelder, og det er å legge til rette for å gi huden mest
Les mer

4 Responses

  • Jeg ble “warm ivory” på hudscanner for å finne rett farge til foundation. Har lys hud, naturlig lys blondt hår og fregner kun i ansikt. Blir rødlig i ansikt på sommeren og kroppen blir litt mer gyllen. Hvilken farge vil passe meg tror du?:)

    • Hei Linn! 🙂 Det er litt vanskelig å si uten å ha sett deg, men jeg har en anelse om at kanskje #00 blir bittelitt for lys til deg, for den er jo veldig lys. Så tror heller jeg ville satset på #11. Hilsen Birgitte 🙂

  • Er det en mulighet for å få en liten prøve av denne med i pakken om jeg bestiller et annet produkt fra dere? Jeg reagerer så lett på sminke og vil gjerne teste det på huden før jeg kjøper. Dessverre har jeg ingen som selger RMS i nærheten av meg så jeg kan få prøvd 🙁

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *