267 4

Fargeguide: Slik velger du rett concealer til din hudtone

Det er ikke noen hemmelighet at jeg elsker Un Cover-Up fra RMS. Den har en fantastisk formula, effektiv dekkevne og gir samtidig deilig fukt og pleie til huden. I tillegg er den lett å legge og enkel å friske opp i løpet av dagen. Du kan bruke den både som concealer under øynene, rundt nesen, på urenheter osv., og som en lett og duggfrisk foundation i hele ansiktet.

LES OGSÅ: Concealeren jeg ikke kan leve uten

Men når man handler sminke på nettet er det ikke alltid enkelt å vite hvilken fargetone man skal velge. Derfor har jeg laget en liten guide til deg, som jeg håper kan være nyttig når du skal teste ut min favorittconcealer fra RMS.

RMS UN COVER-UP FARGEGUIDE:

Porselen – Du er hvit som snøen, har gjerne fregner og blir fort brent i sola. Du har gjerne en blålig, grønn eller rosa undertone i huden. Til deg passer RMS Un Cover-Up i fargen #000 best.

e803e257a2add4b0694e19df4b0bf6fb

Lys – Du har lys, nordisk hud, og kan også bli ganske raskt brent i sola, men får likevel litt brunfarge om sommeren. Du har gjerne en nøytral, gul eller rosa undertone i huden din. Til deg med rosa undertone passer Un Cover-Up i fargen #00 best, mens for deg med en gulere undertone er som regel fargen #11 bedre, særlig i perioder der du har vært mer ute i sola.

cate14

Medium – Huden din har en en naturlig beige eller gyllen tone, du blir raskere brun i sola, og du har gjerne en gul, oliven eller nøytral undertone. Til deg passer Un Cover-Up i fargen #11 best hvis du er i den lysere enden av medium, mens du som er mørkere kan bruke #22, som passer en mer gyllen og solkysset hud.

gisele-bundchen-estrela-da-capa

Lys brun – Du har kanskje indiske, brasilianske, sør-europeiske eller asiatiske aner, og har en lys brun hud med oliven eller gul undertone. Til deg passer Un Cover-Up i fargen #33 best.

Penelope-Cruz-Beautiful-Wallpaper

Brun – Du har en varm og gyllen hudtone, og du har gjerne undertoner fra grønt til gult eller mot rødt. Til deg er Un Cover-Up i fargen #44 finest, med sin mørke og varme farge. Denne kan også brukes til å skape en solkysset look eller til konturering hos deg med en lysere hudtone.

Tyra-Banks

Mørk brun – Du har en mørk hudtone, og gjerne en nøytral, gul eller rød undertone. Til deg er Un Cover-Up i fargen #55 best, med sin varme og gylne fargetone.

dark-gabrielle_union-650x487

Her finner du mer info om Un Cover-Up fra RMS.

 

Lagre

Birgitte Magnussen

Birgitte er forfatter av boken "Renere liv", livsstilsveileder og mamma til Jonathan på 4 år. I tillegg er hun fast skribent på Matmerk.no, og har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Morgen med Maja

Jeg elsker å se på morgenrutinevideoer på Youtube; kikke inn i folks liv, hva de spiser til frokost, hvilke produkter de griper etter hver dag. Egentlig en litt klein sjanger,
Les mer

Dette er beste serum for å bekjempe hudens aldringstegn

Algepeptider er noe av det mest innovative innen hudpleie. Det er nemlig et av de mest effektive våpnene du kan finne mot linjer, rynker, slapp og betent hud. Huden vår
Les mer

Tre smarte bruksområder for sheasmør

Sheasmør er et multiprodukt alle bør ha i skapet. Her er tre gode forslag til hva du kan bruke det til! Fettet fra sheanøtten har vært brukt for å forbedre
Les mer

4 Responses

  • Jeg ble “warm ivory” på hudscanner for å finne rett farge til foundation. Har lys hud, naturlig lys blondt hår og fregner kun i ansikt. Blir rødlig i ansikt på sommeren og kroppen blir litt mer gyllen. Hvilken farge vil passe meg tror du?:)

    • Hei Linn! 🙂 Det er litt vanskelig å si uten å ha sett deg, men jeg har en anelse om at kanskje #00 blir bittelitt for lys til deg, for den er jo veldig lys. Så tror heller jeg ville satset på #11. Hilsen Birgitte 🙂

  • Er det en mulighet for å få en liten prøve av denne med i pakken om jeg bestiller et annet produkt fra dere? Jeg reagerer så lett på sminke og vil gjerne teste det på huden før jeg kjøper. Dessverre har jeg ingen som selger RMS i nærheten av meg så jeg kan få prøvd 🙁

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *