2547 3

Fuktserumet huden din trenger i høst

Sesongskifte og kaldere luft betyr tørr hud og fare for gustenhet. Da er det én ting som gjelder, og det er å legge til rette for å gi huden mest mulig fukt. Det kan man gjøre ved å bytte ut renseskummet med en balm eller olje (for eksempel denne), eksfoliere jevnlig for at huden skal ta opp produktene best mulig, og så mette huden med fuktgivende produkter. Det er på tide å la dagkremen få selskap av et fuktserum.

Evolve er i ferd med å bli ett av mine favorittmerker; de lager elegante produkter med ingredienser av høy kvalitet, som i stor grad er naturlige og økologiske. Ingen fyllstoffer, ingen unødvendige tilsetninger. Dessuten er de veldig behagelige i bruk, med deilig duft og konsistens, og gir strålende resultater. Skrubbemasken med kakao er én favoritt. Hyaluron serum 200 har blitt en annen.

LES OGSÅ: Derfor bør du tørrbørste ansiktet ditt

Hyaluronsyre er en av de beste ingrediensene for å gi fukt til huden, fordi det kan binde opp til 1000 ganger sin egen vekt i vann. Jo lavere molekylvekt hyaluronsyren har, jo dypere trenger det inn i huden. Det tyktflytende serumet fra Evolve inneholder 200 mg hyaluronsyre med lav molekylvekt per flaske, hvilket fukter huden i dybden. Syren fyller ut huden fra undersiden, så den ser plump ut og fine linjer blir mindre synlige. Det inneholder også granatepleekstrakt som regulerer cellefornyelsen og begrenser fukttap i huden, aloe vera (naturens fuktbombe) og rosevann som gir en behagelig duft.

Alt i alt er det et behagelig og effektivt serum som føles luksuriøst på huden. Med en gang man påfører det blir huden lett klissete, så jeg venter noen minutter før jeg fortsetter med dagkrem og mineralpudder. Jeg opplever at huden ser jevn og fin ut, uten tørre partier som pudderet kan feste seg i. Høsten er reddet!

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Maja Hattvang

Maja er utdannet tekstforfatter og har blogget i ti år. Hun elsker å eksperimentere med skjønnhetsprodukter, vet hva hun liker, og ga høsten 2017 ut boken «Naturlig nok» som handler om hjemmelaget hudpleie.

Du liker kanskje også:

GUIDE: Slik finner du den perfekte ansiktrensen til din hudtype

Uansett om du har normal, fet, sensitiv, tørr eller moden hud, så finnes det en naturlig og effektiv ansiktsrens for deg. Her får du min guide til hvordan du velger
Les mer

Dette er multikremen som holder huden din myk hele døgnet

Jeg elsker å bruke oljer i ansiktet og har sverget til det i en årrekke, men fra tid til annen dukker det opp en fantastisk krem som gjør at jeg
Les mer

Trine tester: S.W. Basics of Brooklyn

Jeg har lenge drevet rundt i en jungel av økologiske hudpleieprodukter på søken etter det beste for min hud. Når man har en sensitiv hudtype er det ikke alltid like
Les mer

3 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *