Fuktserumet huden din trenger i høst

Sesongskifte og kaldere luft betyr tørr hud og fare for gustenhet. Da er det én ting som gjelder, og det er å legge til rette for å gi huden mest mulig fukt. Det kan man gjøre ved å bytte ut renseskummet med en balm eller olje (for eksempel denne), eksfoliere jevnlig for at huden skal ta opp produktene best mulig, og så mette huden med fuktgivende produkter. Det er på tide å la dagkremen få selskap av et fuktserum.

Evolve er i ferd med å bli ett av mine favorittmerker; de lager elegante produkter med ingredienser av høy kvalitet, som i stor grad er naturlige og økologiske. Ingen fyllstoffer, ingen unødvendige tilsetninger. Dessuten er de veldig behagelige i bruk, med deilig duft og konsistens, og gir strålende resultater. Skrubbemasken med kakao er én favoritt. Hyaluron serum 200 har blitt en annen.

LES OGSÅ: Derfor bør du tørrbørste ansiktet ditt

Hyaluronsyre er en av de beste ingrediensene for å gi fukt til huden, fordi det kan binde opp til 1000 ganger sin egen vekt i vann. Jo lavere molekylvekt hyaluronsyren har, jo dypere trenger det inn i huden. Det tyktflytende serumet fra Evolve inneholder 200 mg hyaluronsyre med lav molekylvekt per flaske, hvilket fukter huden i dybden. Syren fyller ut huden fra undersiden, så den ser plump ut og fine linjer blir mindre synlige. Det inneholder også granatepleekstrakt som regulerer cellefornyelsen og begrenser fukttap i huden, aloe vera (naturens fuktbombe) og rosevann som gir en behagelig duft.

Alt i alt er det et behagelig og effektivt serum som føles luksuriøst på huden. Med en gang man påfører det blir huden lett klissete, så jeg venter noen minutter før jeg fortsetter med dagkrem og mineralpudder. Jeg opplever at huden ser jevn og fin ut, uten tørre partier som pudderet kan feste seg i. Høsten er reddet!

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Maja Hattvang

Maja er utdannet tekstforfatter og har blogget i ti år. Hun elsker å eksperimentere med skjønnhetsprodukter, vet hva hun liker, og ga høsten 2017 ut boken «Naturlig nok» som handler om hjemmelaget hudpleie.

Du liker kanskje også:

Trine tester: Josh Rosebrook Styling Cream

Hårstyling! Her er jeg ganske lite bevandret. Det var først når jeg fikk kort, vilt og uregjerlig hår at jeg innså at jeg trengte litt hjelp. Jeg vet hva
Les mer

Dette er beste serum for å bekjempe hudens aldringstegn

Algepeptider er noe av det mest innovative innen hudpleie. Det er nemlig et av de mest effektive våpnene du kan finne mot linjer, rynker, slapp og betent hud. Huden
Les mer

Spray deg til glødende vinterhud på 1-2-3

Føles huden din tørr og matt om dagen? Her skal du få mitt beste tips til hvordan du får fukten og gløden tilbake på en utrolig enkel måte. Enten
Les mer

3 Responses

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *