Her er oljen som gir et perfekt sminkeresultat – hver gang

Det er ingenting som gir et verre resultat enn å legge makeup på knusktørr hud. Men med et lag av Kjær Weis sin nyhet «The Beautiful Oil» før primer og foundation, så blir resultatet perfekt hver gang. Den vekker nemlig hudens naturlige glød, og får den til å se duggfrisk ut.

Kjær Weis har nettopp sluppet sitt første hudpleieprodukt: en luksuriøs ansiktsolje som ikke bare hydrerer og fukter huden, men som reagerer på hudens behov på et intuitivt nivå. Lyder for godt til å være sant?

Denne oljen er sertifisert økologisk. Det er en vakker blanding av økologiske oljer av høy kvalitet, og det som virkelig skiller den fra de øvrige på markedet, er bruken av roten Dioscorea Batatas, som de har klart å blande inn i oljen. Dioscorea Batatas har blitt brukt til medisinske formål i gamle kulturer fra Kina til det antikke Hellas, og ble opprinnelig oppdaget i begynnelsen av det 20. århundre av Rudolf Steiner. Kjær Weis sin produsent i Italia fant en måte å trekke ut rotens essens på, og det ble så infundert i oljen som har til hensikt å aktivere denne indre vitaliteten og vekke hudens naturlige glød. Dette er så kombinert med en nærende blanding av nypefrøolje, søt mandelfrøolje, olivenolje og jojobafrøolje.

LES OGSÅ: Derfor bør du tørrbørste ansiktet ditt

The Beautiful Oil benyttes morgen og kveld for å tilføre fuktighet til huden (istedenfor en ansiktskrem). Den er også en perfekte match og primer til Kjær Weis’ Cream Foundation. Den gjør påføringen av foundation til en lek, og samtidig reduserer den tørre flekker slik at resultatet blir en duggfrisk, plettfri hud.

Oljen er velegnet for alle, – alle hudtyper og alle aldre. Etter jevnlig bruk vil man kunne se de ekstraordinære effektene denne oljen har på huden. Det er nesten som den intuitivt vet hvor den skal fokusere sine helbredende egenskaper. Enten det er på tørr, solskadet, eller betent hud, – den vet intuitivt hvor den skal gå inn og helbrede.

Slik bruker du den:

  • Varm opp 5 eller 6 dråper i hånden din.
  • Påfør morgen eller kveld på ansikt, hals og bryst, vær forsiktig med å få olje inn i øynene.
  • Ved bruk før Kjær Weis Cream Foundation eller Cream Blush, vent 3-4 minutter til oljen har absorbert inn i huden før du påfører makeup.

Sjekk også ut denne how-to videoen fra Kjær Weis:

Og du, Kirsten Kjær Weis, damen bak denne unike makeupserien, anbefaler selv Blush Brush for å dekke større områder av ansiktet med Cream Foundation – den kan du lese mer om her.

SHOP THE POST

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lene Jahren

Lene Jahren

Gründer & Daglig leder at PureSkin.no
Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til Pure Skin ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.
Lene Jahren
Lene Jahren

Latest posts by Lene Jahren (see all)

You might also enjoy:

Derfor bør du bytte til økologisk hudpleie

Mange av dagens hudpleieprodukter består av ulike blandinger av syntetisk fremstilte kjemikalier, som har en variabel evne til å trenge gjennom huden. Mens noen produkter absorberes i svært små
Les mer

Her er den perfekte oljen etter en lang sommer

Jeg har brukt nypefrøolje som ansiktsolje i hele ferien, og jeg tror aldri huden min har holdt seg så fin gjennom en hel sommer noen gang. Den gir akkurat
Les mer

Slik får du sterkere, sunnere og vakrere negler på 1-2-3

Du kan selvsagt velge å spise deg til vakre og sterke negler med mat som havre, bønner, erter, solsikkefrø, linfrø og grønne bladgrønnsaker. Men er du like utålmodig som
Les mer

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *