298 1

Her er superfood-masken som gir deg den vakreste vinterhuden

Jeg må innrømme at jeg ikke er så veldig flink til å bruke ansiktsmasker. Men er det én ting jeg skal unne meg nå i førjulsstresset så er det nettopp det. For midt i jobbinnspurten før jul, gaveshopping, pynting, matlaging og diverse fester og selskaper, så er det lett å glemme seg selv litt. Og stresset i julestria gjør ikke akkurat underverker for huden – og det gjør ikke den tørre innelufta eller den kalde vinterlufta ute heller.

Min hemmelighet til en vakker og balansert hud akkurat nå er Chlorella Algae Mask fra ISUN.

Altså, folkens, denne her – den er bare helt ubeskrivelig god. Uansett om du har tørr, normal, sensitiv, fet eller uren hud, eller du sliter med hudplager som rosacea, så er dette den perfekte førjulsgaven å gi seg selv. Eller du kan sette den øverst på ønskelista selvsagt 😉

Chlorella Algae Mask er en gel-maske med chlorella, algeekstrakter og aloe vera, som beroliger, gir næring, lindrer og strammer opp huden:

 • Chlorella øker produksjonen av kollagen og elastin, og stimulerer mikrosirkulasjonen og lymfesystemet. Den virker også utrensende og beskyttende og gjør huden fastere.
 • De andre algeekstraktene i masken virker anti-inflammatoriske, fuktgivende og nærende og gjør at huden føles beroliget og gjennomfuktet.
 • Masken inneholder også aloe vera, som virker antimikrobiell, anti-inflammatorisk og fuktgivende. Aloe vera stimulerer dessuten produksjonen av nye, friske celler og pleier og reparerer skadet og betent hud.

_1200061-1

Med en gang du tar den på huden kjenner du en kjølende og beroligende effekt. Selv om masken selvsagt tørker inn etter en liten stund, synes jeg ikke den virker så stram og tørr som andre masker kan føles. Det som slår meg mest er hvor fast huden føles etter at jeg har brukt den. Huden føles silkeglatt og jeg synes også hudtonen min ser mye jevnere ut. Dessuten føles det ut som om huden virkelig er blitt stimulert og jeg kan nesten kjenne at de aktive ingrediensene fortsatt jobber dypt nede i huden min etter at masken er vasket av.

Slik bruker du Chlorella Algae mask:

 • Påfør et rikelig lag med maske i ansiktet og eventuelt på halsen.
 • La masken virke i minst 20 minutter før du skyller den av.
 • Masken kan brukes så ofte du vil og anbefales minimum 1-3 ganger i uken.

Du kan også kombinere masken på ulike måter for å tilpasse den enda bedre til din hudtype og dine behov. Sjekk for eksempel ut disse tipsene:

5 smarte beauty-tips med Chlorella Algae Mask:

 1. For å holde masken fuktig på huden kan du spraye den med en mist, f.eks deilige Ormus Myst fra ISUN.
 2. For hypersensitiv hud og akne: Bland Chlorella Algae Mask med yoghurt naturell (50/50).
 3. For tørr hud: Bland Chlorella Algae Mask med honning (50/50) for enda dypere fukt og pleie.
 4. For en eksfolierende maske: Miks ¼ teskje ISUN Rhassoul Exfoliant sammen med masken før påføring. La den virke i 15 minutter, tilsett vann og skrubb forsiktig masken av.
 5. For en enda mer kjølende effekt: Oppbevar masken i kjøleskapet (men ikke putt den i fryseren!). Dette gjør den enda mer effektiv til å dempe hovenhet i ansiktet og poser under øynene.

Her kan du lese mer om Chlorella Algae Mask fra ISUN.

Lagre

Lagre

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureSkin.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Her er den perfekte oljen etter en lang sommer

Jeg har brukt nypefrøolje som ansiktsolje i hele ferien, og jeg tror aldri huden min har holdt seg så fin gjennom en hel sommer noen gang. Den gir akkurat passe
Les mer

Et sunt og effektivt øyevippeserum

Skulle du ønske du hadde lange, tykke øyenvipper fra naturens side? Da er du ikke alene. Drømmen om lange øyevipper har de siste årene fått flere, mer eller mindre seriøse
Les mer

Lag din egen hårkur med bare to ingredienser

Jeg fortsetter å dele oppskrifter fra boka mi, Naturlig nok (som du får kjøpt her!). Dette er en av de enkleste oppskriftene, men også en av de mest effektive: hårkur!
Les mer

1 Response

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *