Hvor latterlig mye har du i skuffen din?

For noen år siden fant jeg noe sånt som 15 forskjellige kremer, 10 maskaraer, 50 små øyenskygger og ørten tørre lipgloss i en av skuffene mine på badet. De fleste brukt sånn ca to ganger – altså ikke så veldig fornøyd med noe av det.

Minimalisme. Et ord jeg har forelsket meg mer og mer i. Rett og slett kunsten å leve litt enkelt, og fjerne det som er uviktig. For meg betyr det blant annet å finne produkter som gjør mer enn en jobb.

Jeg bare elsker å ha færre ting å forholde meg til. Ikke bare hjelper det på stressnivået mitt, men hvor digg er det ikke på reise? Jeg kom nettopp hjem fra 2 måneder på Bali, og har aldri vært mer takknemlig for at denne skuffen hadde gjennomgått en skikkelig vårrengjøring.

Istedenfor å fylle sekken med både toner, kvise-krem, forfrisker, ansiktsrens og en lett fuktighetskrem tok jeg med meg en nydelig liten flaske rosevann.

Sheasmør tok glatt over jobben for pleie av både arr, strekkmerker, tørre lepper og flassende hud – samtidig som det funker bra som base for øyenskygge!

Og – hvor utrolig digg er det ikke når den ene kremen du tar med kan brukes både på kroppen og i ansiktet?

Vel, kall meg gjerne døll – men slike ting gjør meg glad.

Siden jeg i tillegg er skikkelig fan av ting som funker, er av bra kvalitet og gir kroppen min kjærlighet kommer det vel ikke som en overraskelse for noen av oss at jeg falt fullstendig pladask for merket S.W. Basics den aller første gangen jeg så det. Når det kommer til hudpleie er de alt jeg ser etter.

Produktene deres har bare de helt nødvendige ingrediensene. Hvert av de inneholder faktisk kun fem ingredienser eller færre, hvorav ingen av dem er billige syntetiske eller eksotiske fyllstoffer. Produktene har også utallige bruksområder. Solgt!

Hvis du er ute etter å redde miljøet, samtidig som du gir kroppen din alt den ønsker seg, ville jeg sjekket ut produktene her. Rosevannet kommer i en handy liten sprayflaske, og sheasmør kan du finne her. Disse tubekremene er også helt fantastiske, og kommer i flere ulike dufter.

Håper du har en strålende sommer, og at skuffen nettopp ble litt lettere å vaske!

Lagre

Anne-Line Erlandsen
Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.
Anne-Line Erlandsen
Anne-Line Erlandsen

Latest posts by Anne-Line Erlandsen (see all)

You might also enjoy:

Skånsom fjerning av ansiktshår

Hvis jeg ikke tar helt feil har vi alle litt hår i ansiktet – eller pusepels som jeg liker å kalle det. Enten det er litt uønsket hår mellom
Les mer

Derfor bør du drikke matchalatte i vinter

GREEN BEAUTY WEEK er i full gang og i går var vi så heldige å ha med oss Irina fra Happy Foods, som laget deilige matchalatter, goldenmilk (gurkemeielatte), matchabrownies
Les mer

Yoni: En liten mensenrevolusjon

Vet du egentlig hva tampongene du bruker er laget av? Du trodde kanskje det var ren bomull? Feil. Tamponghylla på Rema kan by på både plastbaserte materialer som polyester
Les mer

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *