Hvorfor kjører vi ikke Black Friday salg?

Etter flere henvendelser og et stort forventningspress fra mange hold, føler jeg for å dele noen tanker rundt hvorfor vi er en av de få nettbutikker som ikke har kastet seg på Black Friday-bølgen…

May Lindstrom i sitt studio (Ashlephoto.com)

Som de fleste kanskje allerede har fått med seg, består vår produktportefølje av hovedsaklig små, innovative og til dels sårbare produsenter. Disse produsenter lever av å lage kvalitetsprodukter av ypperste klasse, oftest for hånd og i små partier. Hvilket igjen innebærer at produksjonen er tidkrevende og at marginene ikke er de beste, hverken for produsenten eller for oss som forhandler.

I tillegg er råvarene som benyttes i produksjonen av disse produktene dyrket økologisk og bærekraftig, samt av en svært høy kvalitet. Dette betyr igjen at disse små produsentene har liten mulighet til å forhandle på pris, og at de på den andre siden er avhengig av kunder som kan forplikte seg til å støtte dem i kampen mot de store multinasjonale konsernene – en kamp vi i PureSkin.no er stolte av å kunne bidra til!

For meg som står bak PureSkin.no, som brenner for «green beauty» og som ønsker å fremme og tilgjengeliggjøre disse produktene til bevisste, norske forbrukere, innebærer det at heller ikke vi sitter igjen med det helt store på bunnlinjen. Likevel fortsetter jeg å jobbe med dette ettersom det gir så utrolig mye tilbake å jobbe med produsenter som lager produkter med hender, hode og hjerte, – og ikke på samlebånd.

2Jeg er såklart like glad i salg og rabatter som alle andre – men ikke for enhver pris! Og ikke når det risikerer å gå utover både bredden og kvaliteten vi ønsker å opprettholde på vårt sortiment, service og evne til å levere raskt.

Når det er sagt så ønsker jeg å gi litt tilbake fordi jeg føler en enorm støtte fra dere kjære kunder! En støtte som ofte kommer i form av gode tips og råd, fine ord og tilbakemeldinger, i tillegg til at dere handler hos oss og kommer tilbake gang på gang. Det er nettopp dere som gjør det mulig for oss å utvikle oss videre. Dere som gjør det mulig å ta inn flere spennende merker, samt øke vår tilstedeværelse og generelle engasjement for økologiske og bærekraftige skjønnhetsprodukter. Derfor, mer på tross av Black Friday, og som et tegn på min takknemlighet til dere lojale og støttende kunder (som også har tatt dere tid til å lese hele dette innlegget), har jeg opprettet et visst antall rabattkoder! Hvor mange av hver forteller jeg ikke. Fungerer ikke rabattkoden, så er den oppbrukt og deaktivert. Dermed går du over til å forsøke neste. Felles for alle rabattkoder er at de gjelder for ordrer over kr 499,- og ut dagen fredag 27. november.

20% rabatt = rabattkode: thanks20
15% rabatt = rabattkode: thanks15
10% rabatt = rabattkode: thanks10
(OBS; dette blogginnlegget er fra november 2015, og rabattkodene er derfor ikke gyldig lenger.)

Tilslutt vil jeg understreke det som de fleste av dere allerede har forstått, nemlig at GREEN IS THE NEW BLACK!

lene

Lene Jahren

Lene Jahren

Gründer & Daglig leder at PureSkin.no
Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til Pure Skin ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.
Lene Jahren
Lene Jahren

Latest posts by Lene Jahren (see all)

You might also enjoy:

Miniguide til peeling

Som småbarnsmor blir det ikke like mye tid til egenpleie som før, og ofte glemmer jeg hvor fantastisk peeling er for huden. Men hver eneste gang jeg kommer på
Les mer

Hvor ofte skal man egentlig vaske håret?

Vi skjønner hvorfor Hollywoods stjerner har falt pladask for hårstylist Josh Rosebrooks utvalg av økologisk hår og hudpleie. Han bruker de fineste organiske og naturlige ingredienser, blandet med presisjon
Les mer

Rene ord for pengene!

Vi er så glade for å kunne fortelle at vi i løpet av kort tid vil få inn enda en bok til vår kategori «Green Living»! Denne gang er
Les mer

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *