Kveldsrutine for bedre søvn

“Før det kan bli fred i verden må det være fred i våre egne hjerter. Uløst sinne eller fortvilelse er en mini-krig som foregår inni oss.”

Jeg har vært så heldig å få snakke med en veldig inspirerende dame, som av Vogue har blitt kåret til en av de 10 beste aromaterapeutene i verden. Michelle Roques-O’Neil står bak bad- og kroppsserie merket Therapie, og har blitt mitt største forbilde når det kommer til stressmestring.

Som Michelle sier er mange av oss avhengige av både data, mobil, iPad og andre duppedingser som lett kan ødelegge energibalansen vår. Jeg anser meg selv som skyldig, da jeg etter en lang dag foran pc-skjermen kan kjenne det verke i både øyne, hode og håndledd.

Da jeg spurte henne hva som var det viktigste elementet for et lykkelig liv, var svaret klart.

 “Sett av tid til deg selv.”

Så det har jeg gjort de siste kveldene.

I videoen over ser dere min nye kveldsrutine, basert på et av hennes mest kjente kit “Heal Me”. Jeg krysser fingrene for at disse produktene aldri blir tomme – og det samme gjør mamma! Bare duften som henger igjen i huset etterpå er beroligende i seg selv.

Pakken består av en deilig beroligende te, et duftlys, en varmegele og en bad- og kroppsolje.

I tillegg til å være helt vanvittig god på smak består teen av kraftige urter, som vil hjelpe til å bygge opp igjen energireservene og gi kroppen mer vitalitet. Sammen med duftlyset, som blant annet renser luften for luftbårne bakterier, er jeg klar for å ta kvelden.

LES OGSÅ: Dette er kroppspleien som både gir myk hud og ro i sjelen

For dere heldiggriser som er i besittelse av et badekar er oljen helt fantastisk å blande i vannet. Den skal være en livredder hvis du føler forkjølelsen sniker seg på, men også perfekt for å roe ned kroppen. Jeg som ikke er badekareier blander litt av den i kokosoljen min og smører det inn på hele kroppen. Ellers bruker jeg den i sammenheng med massasje, slik som i videoen.

Varmegeleen kårer jeg til den store favoritten – bare duften av den får meg til å glemme alle bekymringer. Som dere kan se i videoen smører jeg den inn på ekstra ømme steder, og tar et dypt åndedrag, før jeg mediterer en 10 minutters tid. Mamma er også helt frelst av denne, da den virkelig gjør jobben sin på kranglete muskler i nakke og rygg.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.

Du liker kanskje også:

Julegave til din grønne venninne

Jeg blir helt rørt når jeg åpner en julegave og ser at personen jeg fikk den av virkelig har tenkt på meg. I fjor hoppet jeg i taket av flere
Les mer

Dette er kroppspleien som både gir myk hud og ro i sjelen

Jeg har lenge vært nysgjerrig på merket Therapie, og ble veldig glad da Lene bestemte seg for å ta det inn i nettbutikken. For en småsliten småbarnsmor er dette nemlig
Les mer

Lag din egen sommermaske med agurk og aloe vera

Huden har godt av litt ektra pleie i sola, men du trenger ikke kjøpe dyre produkter av den grunn. Du kan lage din egen avkjølende, lindrende og fuktgivende ansiktsmaske av
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *