229 0

Luksusbarbering og ren hudpleie for grønne typer

Vi jenter kommer lettere unna det når det gjelder giftfri barbering – litt mild såpe og vann gjør susen. Men for gutta føles det kanskje værre å kutte ut barberskummet de har brukt siden de begynte å barbere seg? Heldigvis finnes det naturlige og rene alternativer for kjærester, brødre, fedre og kompiser også, enten de har et veltrimmet hipsterskjegg eller er glattbarbert.

Og godt er det, for barbering gjør nemlig huden ekstra sensitiv for giftstoffene i barberskummet, og når det i tillegg er varmt vann involvert (som åpner porene), trekker kjemikaliene ekstra godt inn i huden og videre inn i blodbanen. Mannefavoritten Gillette scorer høyt både på hormonforstyrrende parabener, kreftfremkallende fargestoffer og giftige parfymestoffer. Så her skal du få tips til effektive og trygge produkter som vil gjøre barberingen til en trygg affære, som beskytter og mykgjør huden og som får mannen til å lukte godt helt uten giftstoffer:

Alluvian er en eksklusiv serie med håndlagede herreprodukter fra Illinois i USA, som oser av kvalitet, stil og maskulinitet. Produktene har vakker, retro emballasje, og er helt frie for plast. Utvalget består av hud-, hår- og skjeggpleie, som deilige barbersåper, serum, oljer og voks med dufter – alle inspirert av naturens elementer. Alger, tang, urter og eksklusive eteriske oljer er de gjennomgående byggestenene i serien, som allerede har begeistrede fans over hele verden.

Akkurat nå får du 25 % rabatt på alle produktene fra Alluvian. Klikk her for å se hele utvalget.

En god barbering handler i stor grad om forberedelsen, spesielt for de med sensitiv hud. Alluvian Pre-Shave & Beard Oil mykner og pleier skjegget, samtidig som den gir fuktighet og pleie til sensitiv hud.
Våtbarbering krever konsentrasjon og tilstedeværelse. En komplett barberingsrutine, med varmt og aromatisk skum, skal få deg til å føle deg fokusert og klar for en ny dag. Alluvian barbersåper er laget med rike plantebaserte ingredienser som kokumsmør, avokadoolje, irish moss (en rød atlanterhavstang) og eksotiske eteriske oljer som pleier huden og gir en fantastisk barberingsopplevelse.
Manitou Scrub – Aquatic Botanical Bar Soap har en behagelig duft av lavendel og sitrus. Såpen er laget med flak av tang og grønn leire fra Frankrike som ble brukt av grekerne, romerne og egypterne for de hudpleiende egenskapene. Den renser og eksfolierer skånsomt samtidig som den reduserer størrelsen på porene.
Hold orden på skjegget og beskytt ansiktet med denne balmen for hud og hår. Mandelolje, merinolanolin, bivoks og kokumsmør pleier og beskytter huden, og balmen dufter deilig av mose, honning og piñon-furu. Perfekt i kaldt vær.

Se hele utvalget av Alluvian her.

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureSkin.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Hårmasken jeg ikke kan leve uten i vinter

Jeg har fått en ny hårmaskefavoritt! Den dufter helt fantastisk av hvit grapefrukt, søt appelsin, patchouli, ylang ylang og geranium og gjør håret mitt mykere enn det jeg trodde gikk
Les mer

Dette er oljen alle vil ha nå

I put that on at night, and I wake up glowing. – Miranda Kerr. Glem argan- og kokosolje. Nå er det nemlig nypefrøolje som gjelder. Etter at Victoria’s Secret-modell Miranda
Les mer

Den perfekte øyekremen

Jeg har aldri vært noen storforbruker av øyekrem og har egentlig vært fornøyd med å bare bruke ansiktsolje rundt øynene også. Oljer gir jo god fukt og er milde for
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *