Natronfri deodorant for deg med sensitiv hud

Hvis du har du sensitiv hud under armene, kan du oppleve å reagere på natron (baking soda) i naturlige deodoranter. Og da hjelper det lite om deodoranten er aldri så giftfri, vegansk eller økologisk. Jeg kjenner godt den oppgitte følelsen av å ha «prøvd alt», men at ingenting funker. Og er det ett sted man ikke vil være rød og sår, så er det jo på den sarte underarmshuden (au!!).

LES OGSÅ: Derfor bør du bytte til naturlig deodorant

Jeg kjenner flere som reagerer på natron og som heller velger konvensjonelle deodoranter på grunn av det. Lenge var det vært vanskelig å oppdrive en deodorant som både var naturlig, effektiv OG natronfri.

Dette har heldigvis både The Natural Deodorant Co. og Schmidt’s Naturals tatt på alvor og gjort noe med! Jepp, nå kan du holde deg tørr og lukte fresht, uten at det går på bekostning av underarmshuden (eller helsen og miljøet for den saks skyld). Her finner du vårt utvalg av natronfrie deodoranter.

5 ekstratips for deg med sensitiv underamshud:

  • Barber deg under armene om kvelden, slik at huden får tid til roe seg før du påfører deo neste dag.
  • Bruk en mild såpe eller kokosolje istedenfor barberskum.
  • Bytt barberhøvel ofte – sløve barberblader kan irritere huden.
  • Bruk kokosolje eller en annen favorittolje som en pleiende «underarmsmaske» om natten.
  • Velg en naturlig deodorant uten natron, og gå gjerne helt uten deo de dagene du ikke MÅ bruke det.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lene Jahren

Lene Jahren

Gründer & Daglig leder at PureSkin.no
Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til Pure Skin ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.
Lene Jahren
Lene Jahren

Latest posts by Lene Jahren (see all)

You might also enjoy:

De beste produktene for deg med sensitiv hud

Huden min reagerer veldig på syntetiske stoffer i hudpleieprodukter, og det var en av grunnene til at den ble så mye bedre da jeg gikk over til naturlige produkter.
Les mer

Det grønne skiftet

Det begynner å bli mange år siden jeg begynte å bytte ut hudproduktene mine med mer naturlige, økologiske alternativer. Hva har det egentlig har gjort for huden min? For
Les mer

Dette er multikremen som holder huden din myk hele døgnet

Jeg elsker å bruke oljer i ansiktet og har sverget til det i en årrekke, men fra tid til annen dukker det opp en fantastisk krem som gjør at
Les mer

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *