481 0

Oljeserumet som gir deg gløden du drømmer om

Jeg er sikkert ikke alene om å føle meg litt blek og gusten nå midt på vinteren? Noe av det jeg vanligvis savner mest på denne tiden av året er den freshe gløden huden får om våren og sommeren, når sola varmer og huden føles fem år yngre enn den gjør en grå dag i januar.

Med en liten baby i hus blir det ikke mye tid til egenpleie, men er det én ting jeg tar meg tid til hver dag så er det å smøre meg godt inn med et nærende og dyptvirkende serum. Nå har jeg lagt min elsk på et vidunder av et serum som virkelig booster huden min på et dypt nivå og gir meg tilbake gløden jeg sårt savner i de mørke vintermånedene.

Revitalising Cellular Radiance Serum fra A’kin bidrar til å øke hudens smidighet, elastisitet og glød, ved hjelp av en unik blanding av ingredienser. Disse utvinnes ved hjelp av en avansert CO2-metode, som innebærer ekstremt lave temperaturer for å sikre at virkestoffene i de skjøre planteingrediensene bevares.

Oljeserumet er satt sammen av seks rene og økologisk sertifiserte ekstrakter, i en konsentrasjon som virkelig gir resultater:

  • nypefrøekstrakt, som har et eksepsjonelt høyt innhold av essensielle fettsyrer,
  • granatepleekstrakt, som virker anti-aldrende og cellefornyende,
  • amaranthekstrakt, som motvirker rynker og akne,
  • kamilleekstrakt, som roer huden,
  • og calendulaekstrakt, som virker reparerende og beroligende.

Resultatet er et serum som virkelig funker. I en nylig utført ex-vivo-studie viste denne blandingen seg å være like effektiv som syntetisk retinol i å øke hudens fasthet, elastisitet og glød. Siden jeg begynte med dette for en måneds tid siden har jeg merket at hudtonen min ser jevnere ut, huden føles fastere og mindre tørr, og jeg synes den har mye mer glød enn det jeg pleier å ha midt på vinteren.

LES OGSÅ: Dette er oljen alle vil ha nå

Serumet har en lett oljekonsistens som trekker raskt inn i huden og som ikke virker tilstoppende på porene. Du påfører det på nyrenset hud om kvelden. Bruk 3–4 dråper og massér serumet lett inn med fingertuppene i ansiktet, på halsen og brystet. Avslutt med ansiktsolje eller krem.

Revitalising Cellular Radiance Serum passer for alle hudtyper, spesielt voksne, tørre og sensitive hudtyper.

Her finner du mer info om Revitalising Cellular Radiance Serum.

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureSkin.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Hvorfor buriti er den ultimate oljen for huden din i sommer

Jeg elsker å oppdage nye oljer og min nyeste obsession er buritiolje, som er presset fra nøttene til det brasilianske morichepalmetreet. I tillegg til at den beskytter og mykgjør huden
Les mer

Pakk smart til ferien

Det kan være en utfordring å pakke ned skjønnhetsprodukter til ferien; man vil jo verken drasse med masse produkter som ender opp ubrukte, eller stå der på hotellbadet og innse at
Les mer

Såpestykkets renessanse

Da jeg var liten var min største skrekk å komme hjem til noen som hadde et støvete såpestykke liggende på badet istedenfor Lano. Jeg følte meg liksom mer skitten enn
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *