Redningen for blek og gusten vinterhud

Nå som tykke klær skal av etter en lang vinter, liker jeg å jukse litt med fargen. Selvbrunere har vært på markedet i mange år nå, og min favoritt er de som gir deg en gradvis farge. Natural Self Tanner fra Suntegrity gir en naturlig og fin brunfarge, uten å etterlate skjolder. Den benytter Vegetan®, en økologisk sertifisert DHA utvunnet fra sukkerbeter. Den er mild og passer alle hudtyper.

Økologisk søt mandelolje, shea smør, kokosnøttolje og mangofrøsmør sørger for å fukte, nære og gjør huden myk, mens økologisk nypefrøolje bidrar til å regenerere og klarne huden, slik at den blir glatt og fast. Fukt, pleie og naturlig gyllen hud – helt uten gufne giftstoffer og vond lukt. Dette er min lifesaver for blek vinterhud!

SLIK BRUKER DU NATURAL SELF TANNER:

  • For best resultat bør huden først eksfolieres, og deretter fuktes eventuelle tørre områder (albuer, håndledd, knær, ankler, føtter) med fuktighetskrem før påføring.
  • Påfør kremen jevnt over hele kroppen.
  • La kremen tørke i flere minutter før du kler på deg.
  • For å unngå misfarging av håndflater, vask hendene med såpe og vann umiddelbart etter bruk. Dersom du får krem på et sted du ikke ønsker det, kan du bruke sitronjuice i et par minutter for å starte en peelingprosess, eller du kan bruke et eksfolierende produkt.
  • Vent minst 8 timer før du dusjer, barberer eller svetter for å sikre at brunfargen utvikles fullt ut.
  • For å opprettholde fargen, sørg for å smøre deg inn med fuktighetskrem og eksfoliere regelmessig, og gjenta 1-2 ganger i uken.

LES OGSÅ: Miniguide til tørrbørsting

Selv om det ser ut til at våren lar vente på seg i år, er vårsolen likevel like sterk. Det er lett å glemme at også leppene trenger solbeskyttelse. Kanskje det hjelper med Suntegrity LIP C.P.R., som er leppestifter med SPF30? Her kan du velge mellom 7 lekre farger – min favoritt er Sable Shade, som er en nude bruntone som passer perfekt når man har fått litt farge i ansiktet. Suntegrity LIP C.P.R virker pleiende på leppene og inneholder en filler basert på konjakrot, som gjør rynker og fine linjer mindre synlig.

Her finner du mer info om Suntegrity LIP C.P.R, og også små videosnutter som viser fargene på modeller.

_MG_8489 (1)
Fra bunnen og opp: Sunrise Peach, Sunny Blush, Solar Rose, Fuchsia Flare, Sunburst Pink, Sable Shade, Plum Eclipse

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lene Jahren

Lene Jahren

Gründer & Daglig leder at PureSkin.no
Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til Pure Skin ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.
Lene Jahren
Lene Jahren

Latest posts by Lene Jahren (see all)

You might also enjoy:

Concealeren jeg ikke kan leve uten

Etter mange år som makeup-artist er jeg blitt utrolig kresen på concealere. De skal dekke perfekt over mørke ringer, kviser, arr og røde partier, uten at resultatet blir kakete
Les mer

Dette er kultkremen stjernene sverger til

Både stjerner som Rihanna, Alexa Chung og Victoria Beckham, og makeup-artister verden over (meg selv inkludert), sverger til denne klassikeren. Stjernenes hemmelige skjønnhetsvåpen heter Skin Food, og er designet
Les mer

Natronfri deodorant for deg med sensitiv hud

Hvis du har du sensitiv hud under armene, kan du oppleve å reagere på natron (baking soda) i naturlige deodoranter. Og da hjelper det lite om deodoranten er aldri
Les mer

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *