402 1

Rougeguide: Slik velger du rett farge

Under høstens Green Beauty Week var det få produkter det gikk så mye av som Lip2Cheek fra RMS. For det er noe med det å få prøve sminke på huden fremfor å gjette seg frem til en passende farge når man shopper på nettet. Og når Green Beauty Week-gjestene fikk teste denne fantastiske rougen falt de aller fleste pladask. Lip2Cheek er nemlig utrolig enkel å påføre, den fukter og pleier huden og så holder den seg fin skikkelig lenge. Jeg bruker den først og fremst som rouge, men den er like fin til leppene også.

For deg som ennå ikke har funnet din perfekte fargematch, så har jeg laget en liten fargeguide som kan være til hjelp når du skal kjøpe deg ny rouge:

RMS BEAUTY LIP2CHEEK FARGEGUIDE:

Lys hudtone: Til deg med svært blek hud ser det mest naturlig ut med en helt lys rosatone. Prøv for eksempel Lip2Cheek i fargen Demure, og påfør kun litt av gangen. Har du litt mer farge i huden, kan friske bærtoner, som Lip2Cheek i fargene Beloved, som har en del rødt i seg, eller Modest, som har mer rosa i seg, være lekkert. Om sommeren kan du gå for ferskentoner, som fargen Smile.

Demure, Beloved, Modest, Smile
Lys hudtone: Demure, Beloved, Modest, Smile

Medium hudtone: Hvis du har en kald undertone i huden, kan bærtoner som Beloved og Demure være fine til deg. Har du derimot en varmere og mer gyllen tone i huden din, kan du gjerne gå for mer korall- og aprikosfargede toner, som Lip2Cheek i fargen Promise, som er en varm lakserosa farge med et veldig subtilt gullshimmer, eller Smile, som er en lett korallrosa farge med et hint av 50-tallet.

Medium hud: Beloved, Demure, Promise, Smile

Olivenfarget hudtone: Du kler godt varme aprikos-, fersken og koralltoner, og bør gå for Lip2Cheek i fargene Curious, Smile eller Promise.

Olivenfarget hudtone: Curious, Smile, Promise
Olivenfarget hudtone: Curious, Smile, Promise

Mørk hudtone: Du er fin i sterkere farger. Har du en varm undertone i huden, kan du bruke varme rosatoner, bronse, korall og aprikos, som Lip2Cheek i fargene Promise eller Curious, mens en kaldere undertone bør gå for dype rosa- og rødtoner eller plommefargede toner, som fargene Illusive eller Diabolique.

Mørk hudtone: Promise, Curious, Illusive, Diabolique
Mørk hudtone: Promise, Curious, Illusive, Diabolique

RMS Lip2Cheek påfører du enkelt med fingrene. Men for en enda mer presis påføring kan du bruke Skin2Skin Blush Brush. Her får du tips til hvordan:

Og her viser jeg deg hvordan du kan bruke Lip2Cheek på både kinn og lepper:

 Les mer om RMS Lip2Cheek her.

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureSkin.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Natronfri deodorant for deg med sensitiv hud

Hvis du har du sensitiv hud under armene, kan du oppleve å reagere på natron (baking soda) i naturlige deodoranter. Og da hjelper det lite om deodoranten er aldri så
Les mer

Mirakelhud på krukke + ISUN give-away!

Da jeg ble introdusert for ISUN for noen måneder siden visste jeg egentlig lite om dette merket. Men så var jeg så heldig å få møte Bunnie, grunnleggeren av ISUN,
Les mer

Derfor bør du bruke leiremaske hver uke

De rensende og forskjønnende egenskapene til leire har blitt benyttet av smarte kvinner i tusenvis av år. Allerede på Cleopatra’s tid visste de at det var noe av det beste
Les mer

1 Response

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *