181 1

Rougeguide: Slik velger du rett farge

Under høstens Green Beauty Week var det få produkter det gikk så mye av som Lip2Cheek fra RMS. For det er noe med det å få prøve sminke på huden fremfor å gjette seg frem til en passende farge når man shopper på nettet. Og når Green Beauty Week-gjestene fikk teste denne fantastiske rougen falt de aller fleste pladask. Lip2Cheek er nemlig utrolig enkel å påføre, den fukter og pleier huden og så holder den seg fin skikkelig lenge. Jeg bruker den først og fremst som rouge, men den er like fin til leppene også.

For deg som ennå ikke har funnet din perfekte fargematch, så har jeg laget en liten fargeguide som kan være til hjelp når du skal kjøpe deg ny rouge:

RMS BEAUTY LIP2CHEEK FARGEGUIDE:

Lys hudtone: Til deg med svært blek hud ser det mest naturlig ut med en helt lys rosatone. Prøv for eksempel Lip2Cheek i fargen Demure, og påfør kun litt av gangen. Har du litt mer farge i huden, kan friske bærtoner, som Lip2Cheek i fargene Beloved, som har en del rødt i seg, eller Modest, som har mer rosa i seg, være lekkert. Om sommeren kan du gå for ferskentoner, som fargen Smile.

Demure, Beloved, Modest, Smile
Lys hudtone: Demure, Beloved, Modest, Smile

Medium hudtone: Hvis du har en kald undertone i huden, kan bærtoner som Beloved og Demure være fine til deg. Har du derimot en varmere og mer gyllen tone i huden din, kan du gjerne gå for mer korall- og aprikosfargede toner, som Lip2Cheek i fargen Promise, som er en varm lakserosa farge med et veldig subtilt gullshimmer, eller Smile, som er en lett korallrosa farge med et hint av 50-tallet.

Medium hud: Beloved, Demure, Promise, Smile

Olivenfarget hudtone: Du kler godt varme aprikos-, fersken og koralltoner, og bør gå for Lip2Cheek i fargene Curious, Smile eller Promise.

Olivenfarget hudtone: Curious, Smile, Promise
Olivenfarget hudtone: Curious, Smile, Promise

Mørk hudtone: Du er fin i sterkere farger. Har du en varm undertone i huden, kan du bruke varme rosatoner, bronse, korall og aprikos, som Lip2Cheek i fargene Promise eller Curious, mens en kaldere undertone bør gå for dype rosa- og rødtoner eller plommefargede toner, som fargene Illusive eller Diabolique.

Mørk hudtone: Promise, Curious, Illusive, Diabolique
Mørk hudtone: Promise, Curious, Illusive, Diabolique

RMS Lip2Cheek påfører du enkelt med fingrene. Men for en enda mer presis påføring kan du bruke Skin2Skin Blush Brush. Her får du tips til hvordan:

Og her viser jeg deg hvordan du kan bruke Lip2Cheek på både kinn og lepper:

 Les mer om RMS Lip2Cheek her.

Birgitte Magnussen

Birgitte er forfatter av boken "Renere liv", livsstilsveileder og mamma til Jonathan på 4 år. I tillegg er hun fast skribent på Matmerk.no, og har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Dette er kroppspleien som både gir myk hud og ro i sjelen

Jeg har lenge vært nysgjerrig på merket Therapie, og ble veldig glad da Lene bestemte seg for å ta det inn i nettbutikken. For en småsliten småbarnsmor er dette nemlig
Les mer

Hvorfor Trine Berge sverger til ISUN

Denne uken er vi stolte over å ha med oss Trine Berge som gjesteblogger her på the PURE blog. Trine er supermatguru nr. 1, damen bak Supernature og forfatter av
Les mer

RMS Beauty Lip2Cheek video tutorial

Jeg digger multi-purpose produkter som gir en fresh look på null komma niks! I denne videoen viser jeg deg hvordan du kjapt og enkelt legger Lip2Cheek fra RMS Beauty. Her
Les mer

1 Response

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *