Slik booster du huden innenfra

Jeg synes det er så kult med hudpleiemerker som tenker naturlig skjønnhet både utenfra og innenfra. For det er jo ikke til å legge skjul på at det er kombinasjonen av sunn mat og næringsrik hudpleie som gir den aller vakreste huden. Men det kan være vanskelig å få i seg nok frukt og grønt og gode kilder til fettsyrer i en travel hverdag. Derfor er det så genialt med tilskudd som sørger for å ivareta huden innenfra og ut på den aller mest effektive og naturlige måten.

untitled-0003-3

Alchemy Super Blends er utviklet for å gi deg den beste kombinasjonen av verdens mest næringsrike planter. Serien er utviklet av ernæringsekspert Karen Newby, og kombinasjonen av planteproteiner og supermat, som acai, camu camu, baobab og spirulina, er skreddersydd for å gi økt energinivå, vakker hud, sterkere hår og negler, bedre immunforsvar og bedre fordøyelse. De luksuriøse, økologiske ingrediensene er hentet på etisk vis fra hele verden og blandet i unike kombinasjoner, helt uten søtning, smaksstoffer eller konserveringsmidler. Alchemy Super Blends er økologisk sertifisert av Soil Association og sertifisert av Vegan Society og Vegetarian Society. Her kan du lese mer om serien med greens og superfoods som både smaker godt og som holder en eksepsjonelt høy kvalitet.

Birgitte Magnussen (som for tiden er i mammaperm med lille Samuel) har laget denne videoen for å vise deg hvordan du enkelt kan slenge sammen en deilig og næringsrik supersmoothie!

Det er også viktig at du får i deg nok sunne fettsyrer. Fettsyrer smører nemlig huden innefra, og hvis du har tørr hud, så mangler du sannsynligvis fett. Birgitte har derfor også satt sammen en beautysmoothie basert på Intellimune Oil fra Intelligent Nutrients. Et unikt oljetilskudd som er så fullpakket med beskyttende antioksidanter og næringsgivende fettsyrer, at vi aldri har sett liknende. Én dosering gir faktisk like mye antioksidanter som utrolige 4,5 kilo frø fra friske bær! Den kan beskytte huden mot frie radikaler, fremme veksten av sunne celler og bremse tegn på tidlig aldring. Vinn-vinn-vinn!

Sjekk ut oppskriften hennes her:

SHOP THE POST

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lene Jahren

Lene Jahren

Gründer & Daglig leder at PureSkin.no
Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til Pure Skin ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.
Lene Jahren
Lene Jahren

Latest posts by Lene Jahren (see all)

You might also enjoy:

Grønne juiceshots

Foto: Anne Valeur / Julies grønne kjøkken / Kagge forlag Dette er den perfekte måten å starte dagen på! Denne grønne juicen er ganske sterk og konsentrert, så den
Les mer

Næringsrike krydder for vinterhuden

I dag tar vi en nærmere titt på fire krydder som du kanskje normalt sett ikke ville tenke på å påføre huden, nemlig kanel, muskat, nellik og cayenne! HISTORIEN:
Les mer

Oljetilskuddet som gir deg vakker hud innenfra

Jeg synes det er så kult med hudpleiemerker som tenker naturlig skjønnhet både utenfra og innenfra. For det er jo ikke til å legge skjul på at det er
Les mer

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *