Slik booster du huden innenfra

Jeg synes det er så kult med hudpleiemerker som tenker naturlig skjønnhet både utenfra og innenfra. For det er jo ikke til å legge skjul på at det er kombinasjonen av sunn mat og næringsrik hudpleie som gir den aller vakreste huden. Men det kan være vanskelig å få i seg nok frukt og grønt og gode kilder til fettsyrer i en travel hverdag. Derfor er det så genialt med tilskudd som sørger for å ivareta huden innenfra og ut på den aller mest effektive og naturlige måten.

untitled-0003-3

Alchemy Super Blends er utviklet for å gi deg den beste kombinasjonen av verdens mest næringsrike planter. Serien er utviklet av ernæringsekspert Karen Newby, og kombinasjonen av planteproteiner og supermat, som acai, camu camu, baobab og spirulina, er skreddersydd for å gi økt energinivå, vakker hud, sterkere hår og negler, bedre immunforsvar og bedre fordøyelse. De luksuriøse, økologiske ingrediensene er hentet på etisk vis fra hele verden og blandet i unike kombinasjoner, helt uten søtning, smaksstoffer eller konserveringsmidler. Alchemy Super Blends er økologisk sertifisert av Soil Association og sertifisert av Vegan Society og Vegetarian Society. Her kan du lese mer om serien med greens og superfoods som både smaker godt og som holder en eksepsjonelt høy kvalitet.

Birgitte Magnussen (som for tiden er i mammaperm med lille Samuel) har laget denne videoen for å vise deg hvordan du enkelt kan slenge sammen en deilig og næringsrik supersmoothie!

Det er også viktig at du får i deg nok sunne fettsyrer. Fettsyrer smører nemlig huden innefra, og hvis du har tørr hud, så mangler du sannsynligvis fett. Birgitte har derfor også satt sammen en beautysmoothie basert på Intellimune Oil fra Intelligent Nutrients. Et unikt oljetilskudd som er så fullpakket med beskyttende antioksidanter og næringsgivende fettsyrer, at vi aldri har sett liknende. Én dosering gir faktisk like mye antioksidanter som utrolige 4,5 kilo frø fra friske bær! Den kan beskytte huden mot frie radikaler, fremme veksten av sunne celler og bremse tegn på tidlig aldring. Vinn-vinn-vinn!

Sjekk ut oppskriften hennes her:

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lene Jahren

Lene er trebarnsmor og lidenskaplig opptatt av "green beauty". Ideen til PureSkin.no ble til da hun gikk gravid med sitt første barn. Hun ble da oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer man egentlig utsetter kroppen sin for i løpet av en dag. Hun ønsket å tilgjengeliggjøre trygge og sunne produkter for voksne og barn, gravide og ammende. Med denne bloggen ønsker hun å inspirere til en renere livsstil.

Du liker kanskje også:

kombucha

Superdrikken kombucha

Du har antakeligvis hørt om kombucha, denne superdrikken “alle” drikker nå for tiden. Kombucha er en fermentert te som i sin natulige form smaker litt eddik og beskt. Etter en
Les mer

Hvorfor avocado er beauty food nr.1

Det er ikke uten grunn at avocado kalles “det grønne gull”. Den er nemlig fulllpakket med viktige næringsstoffer som får kroppen til å hoppe av glede og huden til å
Les mer
smoothie bowl veggiecol

Smoothiebolle

Smoothiebolle, eller smoothie bowl som det gjerne heter på det store internettet, er ikke akkurat noe nytt lenger. Men denne måten å drikke, eller skal vi si spise, smoothie på
Les mer

1 Response

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *