Slik får du i deg nok vann i sommer

vann h3O

De fleste er klar over at det er viktig å drikke nok vann for å fungere optimalt, men mange slurver nok litt med mengden. Spesielt nå på sommeren trenger vi å drikke rikelig med vann for å ikke bli dehydrert. Noe av det første som skjer når man blir dehydrert er at man føler seg slapp og huden blir tørr. Det kan være kjedelig å drikke vann, men med disse tipsene lover vi at det blir oppkvikkende og mer smakfullt!

Anbefalt væskeinntak varierer litt etter kjønn og kroppstype, men de aller fleste burde få i seg 1,5-2,5 liter vann om dagen. Dette betyr ikke at du trenger å drikke flere liter rent vann. De fleste får i seg noe væske i løpet av en dag ved å drikke kaffe eller te, og fra mat. Men for å ikke bli dehydrert er det smart å ta seg noen glass vann i løpet av dagen. Rent vann er det beste alternativet, men for å gjøre det ekstra smakfullt og spennende er det enkelt å lage sitt eget smakssatte vann.

Mine favoritter i sommervarmen er:

1: Friske jordbær og basilikum

2: Friske bringebær og mynte

3: Økologisk sitron og lime med agurkstrimler

Grunnen til at jeg helst bruker økologisk sitrusfrukt er at skallet sjeldnere inneholder voks og sprøytemidler. Så når skallet skal brukes er jeg ekstra påpasselig. Dessuten synes jeg økologisk sitrusfrukt smaker søtere og bedre.

Iskaldt vann er aller best, så bruk rikelig med isbiter. Du kan også lage dekorative isbiter med bær inni. Og er du i farta kan det være en god idé å fryse ned en halv flaske med vann og fylle på før du går ut. Da holder vannet seg kaldt mye lenger.

Jeg har en smart vannkaraffel fra Lagerhaus med en egen beholder for å lage smakssatt vann som gjør at du ikke får med biter av bær og urter når du heller vannet over i glass. I denne karaffelen lager jeg gjerne to runder smakssatt vann av samme bær og urter. Ellers er det bare å lage vann i hvilke som helst mugger og flasker, eller direkte i et glass.

I tillegg til å drikke rikelig med vann kan du hjelpe til ved å ta kosttilskuddet H3O Night Repair, som fukter og reparerer huden mens du sover. Kosttilskuddet kan med fordel tas sammen med en kollagenshot eller bare et stort glass vann. H3O Night Repair inneholder blant annet hyaluronsyre som holder på fuktigheten i huden, astaxantin som er et av naturens kraftigste antioksidanter, samt vitamin A, C, D og E.

Etter ca to ukers bruk av H30 Night Repair sammen med kollagenshots og Ren MSM føler jeg at huden er bedre enn aldri før. Fuktighetskrem føles nesten overflødig, så i det siste har det holdt med bare en en fuktighetsgivende toner fra Aromatica under solkremen.

vann h3O

Lagre

Julie Ilona Balas

Julie er matblogger og kokebokforfatter. Hun elsker grønn og sunn mat, økologi og naturlige produkter.

Du liker kanskje også:

sjokoladepålegg

Det beste sjokoladepålegget lager du enkelt selv

Har du prøvd å lage ditt eget nøttesmør? Da er denne oppskriften noe for deg. På akkurat samme måte som man lager smørbart pålegg av nøtter, kan man bruke frø
Les mer

Dette er skjønnhetsmineralet alle snakker om

Kan du si “methylsulfonylmethane”? Jeg vet, det høres absolutt ikke sunt ut, men det er faktisk noe av det beste du kan gi huden, håret og neglene dine. Methylsulfonylmethane (MSM)
Les mer

Det beste grønne tilskuddet jeg har prøvd

Jeg har ikke tall på hvor mange forskjellige blandinger av greens og superfoods jeg har testet opp gjennom årene. Mye har vært bra, men det meste har smakt skikkelig ugress,
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *