Slik får du konturering til å se helt naturlig ut

Tenker du også på Kim Kardashian og oversminkede selfies på Instagram når du hører ordet «konturering»? Spør du meg, passer den type konturering kun på foto og ser virkelig ikke lekkert ut i dagslys. Men prinsippet om konturering handler i bunn og grunn kun om å skape en illusjon av dybde og fremheve partier i ansiktet, og dette gjør vi jo egentlig allerede når vi bruker rouge, øyenskygge, bronzer og highlight.

Med et krembasert kontureringsprodukt kan du enkelt få frem de beste partiene i ansiktet ditt, og gjør du det riktig tilføres huden en definisjon og dimensjon som ser helt naturlig ut.

Mange bruker vanlige bronzere til konturering. Fargemessig er ikke disse alltid så godt egnet til dette, spesielt ikke når sommeren er over og brunfargen begynner å forsvinne. Pudderbaserte produkter gir heller ikke så naturlig resultat. Av den grunn har RMS Beauty skapt et helt nytt og unikt produkt, som kombinerer effekten av en krembasert bronzer med egenskapene til et kontureringsprodukt. Dette har resultert i Contour Bronze, som gir en mer realistisk konturskygge med brune undertoner – fremfor de rød-orange tonene en bronzer gjerne gir. I tillegg er Contour Bronze proppet med økologiske og helt naturlige ingredienser som pleier og beskytter huden din. For eksempel inneholder den en av mine favorittoljer, buriti, som du kan lese mer om her.

Resultatet er en naturlig, duggfrisk og fresh look som funker både mandag morgen og lørdag kveld.

_1180818 (1)

Slik fremhever du dine beste trekk med Contour Bronze:

  • For å definere kinnbena dine påfører du en strek fra kanten av ansiktet, på høyde med midten av øret, nedover langs undersiden av kinnbenet, og stopper når du er på linje med pupillen din. Bruk fingrene til å tone produktet jevnt inn i huden med.
  • Du kan også påføre litt i tinningene dine og rett under kjevebenet. Husk å tone godt ut, helt til produktet er smeltet inn i huden og ser naturlig ut. Og du, less is more!
  • Du kan også bruke den på øyelokkene for en kobberfarget og solkysset look.
  • Contour Bronze er veldig rik på pigmenter og egner seg derfor som bronzer for deg med mørk hudtone. Da påfører du den på partiene der solen vanligvis gir mest farge, og blender den godt inn med fingertuppene.

TIPS! Kombinér Contour Bronze med highlighteren Living Luminizer for den ultimate highlight/kontur-komboen. Contour Bronze skaper skygger, glød og definisjon, mens Living Luminizer får kinnben, brynsben, neseryggen og amorbuen til å stråle. Her kan du lese mer om hvordan du bruker highlighter.

Les mer om Contour Bronze fra RMS Beauty her.

 
Birgitte Magnussen

Birgitte Magnussen

Bloggredaktør og fast skribent
Birgitte er forfatter av boken "Renere liv", livsstilsveileder og mamma til Jonathan på 4 år. I tillegg er hun fast skribent på Matmerk.no, og har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

You might also enjoy:

Den mest innovative ansiktsmasken jeg har prøvd

Jeg elsker å mikse mine egne ansiktsmasker med naturlige ingredienser fra kjøkkenskapet. Men da jeg kom over denne splitter nye masken fra Odacité måtte jeg bare bønnfalle Lene om
Les mer

Det mest banebrytende renseproduktet akkurat nå

Noe av det kjedeligste jeg vet om er å rense huden. Skulle kanskje ikke tro det siden jeg er såpass opptatt av hud og naturlige hudpleieprodukter, men det er
Les mer

Les dette før du bruker hårmaske igjen

Jeg bruker mye tid og energi på å holde huden min frisk, ren og sunn. Men jeg må innrømme at jeg veldig ofte glemmer at håret også trenger ekstra
Les mer

1 Response

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *