Slik masserer du deg til glødende hud

Oljer – kanskje det første jeg ble skikkelig fascinert av når jeg fikk snusen på naturlige skjønnhetsprodukter. Noe så allsidig har jeg vel aldri vært borti.

Jeg bruker oljer både i matlaging, som hårkur, fuktighetskrem, for munnhygiene, mot uren hud, – kun for å nevne noe. Min seneste besettelse er å bruke det i sammenheng med ansiktsmassasje.

Jeg er som kjent stor tilhenger av alt som er avslappende, og tar meg derfor tid til en liten massasje før jeg går til sengs.

Det å massere ansiktet gjør at det kommer mer blod til huden – derfor også mer oksygen og næringsstoffer. Dette kan blant annet hjelpe mot rynker og uren hud, samtidig som det kan gjøre kinnbein og kjeve mer definert. Gratis contouring her altså!

LES OGSÅ: Slik får du konturering til å se helt naturlig ut

Alt dette er ekstra supert når man bruker grønne og naturlige produkter, da de gode ingrediensene får hjelp til å trekke lenger inn i huden og får ennå bedre virkning.

Som med så mye annet tenker jeg at man ikke trenger å være profesjonell for å gi seg selv litt velvære, og har derfor satt sammen en liten massasje-rutine som føles bra for meg.

Jeg finner frem ansiktsoljen min og begynner å massere lett. Hele rutinen min kan du se i videoen under. Lek rundt med det og finn den rutinen som passer best for deg!

Herbal Infusion Oil Fra Josh Rosebrook & Organic Nourishing Treatment Oil fra Dr Alkaitis er gode oljer å bruke til dette.

Lagre

Lagre

Lagre

Anne-Line Erlandsen
Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.
Anne-Line Erlandsen
Anne-Line Erlandsen

Latest posts by Anne-Line Erlandsen (see all)

You might also enjoy:

Lag din egen sommermaske med agurk og aloe vera

Huden har godt av litt ektra pleie i sola, men du trenger ikke kjøpe dyre produkter av den grunn. Du kan lage din egen avkjølende, lindrende og fuktgivende ansiktsmaske
Les mer

Dette er kroppspleien som både gir myk hud og ro i sjelen

Jeg har lenge vært nysgjerrig på merket Therapie, og ble veldig glad da Lene bestemte seg for å ta det inn i nettbutikken. For en småsliten småbarnsmor er dette
Les mer

Miniguide: Den beste pleien til babyhud

For fire år siden var jeg så heldig å bli mamma til lille Jonathan, og i april i år kommer det en etterlengtet lillebror. Da passer det bra å
Les mer

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *