Steg for steg: Sommerens fineste sminke-look

Jeg synes det er ekstra gøy å sminke meg om sommeren, kanskje fordi jeg benytter sesongen til å eksperimenterere utenfor fra min vanlige, bleke maske. Likevel, det skal være enkelt, og helst ikke ta for lang tid. Her kommer en enkel steg for steg-guide med kremprodukter for en naturlig, dewey sommerlook. Stikkord: solkysset og glødende.

1. Jeg bruker mindre hudsminke om sommeren, og dropper gjerne foundation. Men begynn gjerne med litt mineralpudder eller en lett bb-cream hvis du foretrekker det. Visse vil kanskje påstå at man ikke skal bruke pudder under kremprodukter, men jeg er die hard mineralpudder-fan og synes det funker helt fint.

2. Bruk en børste eller fingrene til å påføre krem-bronzer. Skin2skin Blush Brush fra RMS egner seg veldig godt til dette formålet, den har myk bust som presser produktet inn i huden uten å ødelegge underlaget. Jeg har liksom aldri helt fått til det med bronzer, før jeg prøvde Kjær Weiss sin Bronzer Dazzling. Den gir passe lite farge, noe som gjør det enkelt å bygge opp en ønsket mengde på huden. Produktet er dessuten fritt for glitterkorn, men har i steden et subtilt skimmer som ser mer naturlig ut. Produktet legger seg pent og diskret på huden, og ser faktisk ut som ekte solkysset hud. Jeg legger den øverst på kinnbenet og opp mot tinningen, på hver side av panna, over neseryggen og litt på haka. Målet her er ikke contour, men å fremheve brunfargen man forhåpentligvis allerede har. Bruk deretter fingrene til å legge bronzer over øyelokkene, for å gi øynene litt dybde.

3. Legg highlighter over kinnbena, samt i øyekroken og over amorbuen (midt over overleppa). Verdens beste highlighter er mest sannsynlig Living Luminizer fra RMS, en gammel favoritt hos meg. Helt økologisk, med svært få ingredienser. Ricinusolje, kokosolje, bivoks og rosmarinekstrakt gjør at den pleier huden i samme slengen. I likhet med bronzeren fra Kjær Weiss har den ikke glitterkorn, men en naturlig glans, som ser fantastisk ut på huden. Her kan du gjerne bruke fingrene, men RMS-børsten er også super.

LES OGSÅ: Highlight-triksene som fremhever sommergløden.

4. Avslutt med en myk leppepomade med farge eller glossy leppestift i en varm rosatone, gjerne en som heller mot brunt. Leppestiftene fra Suntegrity er myke og passe glansfulle, gir naturlig farge og har solfaktor 30. Jeg har brukt fargen Sunrise peach, som er ganske lys, men Solar rose og Sable shade egner seg også ypperlig for denne looken. Jeg skipper maskara, men bøyer gjerne vippene med en vippetang. Tada!

Lagre

Lagre

Maja Hattvang

Maja er utdannet tekstforfatter og har blogget i ti år. Hun elsker å eksperimentere med skjønnhetsprodukter, vet hva hun liker, og ga høsten 2017 ut boken «Naturlig nok» som handler om hjemmelaget hudpleie.

Du liker kanskje også:

Mirakelhud på krukke + ISUN give-away!

Da jeg ble introdusert for ISUN for noen måneder siden visste jeg egentlig lite om dette merket. Men så var jeg så heldig å få møte Bunnie, grunnleggeren av
Les mer

Pakk smart til ferien

Det kan være en utfordring å pakke ned skjønnhetsprodukter til ferien; man vil jo verken drasse med masse produkter som ender opp ubrukte, eller stå der på hotellbadet og innse
Les mer

Slik får du sterkere, sunnere og vakrere negler på 1-2-3

Du kan selvsagt velge å spise deg til vakre og sterke negler med mat som havre, bønner, erter, solsikkefrø, linfrø og grønne bladgrønnsaker. Men er du like utålmodig som
Les mer

1 Response

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *