450 1

Tre smarte bruksområder for sheasmør

Sheasmør er et multiprodukt alle bør ha i skapet. Her er tre gode forslag til hva du kan bruke det til!

Fettet fra sheanøtten har vært brukt for å forbedre hår og hud i århundrer. Det er rikt på vitamin A, E og F, og inneholder masse gode fettsyrer. Sheasmøret fra ISUN er uraffinert, hvilket betyr at det ikke er prosessert på noen måte. Det betyr at fettsyrene og vitaminene beholdes inntakte, så du får best mulig utbytte når du smører det på huden. I tillegg er det beriket med calendula, lavendel og kamille. Det er altså ikke et rent sheasmør, men det kan brukes på samme måte.

  • Alene funker sheasmør supert både som leppepomade og på tørre neglebånd, på insektsbitt, småsår og forkjølelsesneser. Ha litt i en liten boks som du alltid har i veska, så er du klar for enhver tørrhetskrise. Er du ekstra hardcore (og har ekstra tørr hud), kan du også påføre det rent i ansiktet, og sove med det om natta. Vær dog forsiktig med det om du har lett for å få kviser.
  • Lag deilig, kremete bodybutter ved å piske sammen sheasmør, kokosolje og aprikoskjerneolje. Fremgangsmåte finner du i boka mi, Naturlig nok, som kan kjøpes her hos PureSkin.no nå! Gøy.
  • Det finnes studier som tilsier at sheasmør forbedrer kollagenproduksjonen, noe som gjør det egnet for å behandle arr. Fordi ISUN sitt sheasmør også inneholder reparerende calendula kan det ha ekstra god effekt!

LES OGSÅ: Derfor er kollagen det hotteste tilskuddet akkurat nå

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Maja Hattvang

Maja er utdannet tekstforfatter og har blogget i ti år. Hun elsker å eksperimentere med skjønnhetsprodukter, vet hva hun liker, og ga høsten 2017 ut boken «Naturlig nok» som handler om hjemmelaget hudpleie.

Du liker kanskje også:

3 tips for lengre og sterkere negler

Neglene er for meg en morsom måte å fullføre stilen min på, eller sette den lille ekstra touchen på et antrekk. Det er mye forskjellig man kan gjøre med dem,
Les mer

Slik får du sterkere, sunnere og vakrere negler på 1-2-3

Du kan selvsagt velge å spise deg til vakre og sterke negler med mat som havre, bønner, erter, solsikkefrø, linfrø og grønne bladgrønnsaker. Men er du like utålmodig som meg,
Les mer

Hårmasken jeg ikke kan leve uten i vinter

Jeg har fått en ny hårmaskefavoritt! Den dufter helt fantastisk av hvit grapefrukt, søt appelsin, patchouli, ylang ylang og geranium og gjør håret mitt mykere enn det jeg trodde gikk
Les mer

1 Response

  • Kan man bruke seasmør direkte i håret og hva er effekten? Jeg bruker kokosolje i håret av og til (fordi jeg synes håret mitt er matt og har lite glans), men er ikke overbevist om at dette fungerer optimalt….. Tips?

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *