Tre smarte bruksområder for sheasmør

Sheasmør er et multiprodukt alle bør ha i skapet. Her er tre gode forslag til hva du kan bruke det til!

Fettet fra sheanøtten har vært brukt for å forbedre hår og hud i århundrer. Det er rikt på vitamin A, E og F, og inneholder masse gode fettsyrer. Sheasmøret fra ISUN er uraffinert, hvilket betyr at det ikke er prosessert på noen måte. Det betyr at fettsyrene og vitaminene beholdes inntakte, så du får best mulig utbytte når du smører det på huden. I tillegg er det beriket med calendula, lavendel og kamille. Det er altså ikke et rent sheasmør, men det kan brukes på samme måte.

  • Alene funker sheasmør supert både som leppepomade og på tørre neglebånd, på insektsbitt, småsår og forkjølelsesneser. Ha litt i en liten boks som du alltid har i veska, så er du klar for enhver tørrhetskrise. Er du ekstra hardcore (og har ekstra tørr hud), kan du også påføre det rent i ansiktet, og sove med det om natta. Vær dog forsiktig med det om du har lett for å få kviser.
  • Lag deilig, kremete bodybutter ved å piske sammen sheasmør, kokosolje og aprikoskjerneolje. Fremgangsmåte finner du i boka mi, Naturlig nok, som kan kjøpes her hos PureSkin.no nå! Gøy.
  • Det finnes studier som tilsier at sheasmør forbedrer kollagenproduksjonen, noe som gjør det egnet for å behandle arr. Fordi ISUN sitt sheasmør også inneholder reparerende calendula kan det ha ekstra god effekt!

LES OGSÅ: Derfor er kollagen det hotteste tilskuddet akkurat nå

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Maja Hattvang

Maja Hattvang

Bidragsyter
Maja Hattvang er utdannet tekstforfatter og har blogget i ti år. Hun elsker å eksperimentere med skjønnhetsprodukter, vet hva hun liker, og ga høsten 2017 ut boken «Naturlig nok» som handler om hjemmelaget hudpleie.
Maja Hattvang
Maja Hattvang

Latest posts by Maja Hattvang (see all)

You might also enjoy:

Den mest innovative ansiktsmasken jeg har prøvd

Jeg elsker å mikse mine egne ansiktsmasker med naturlige ingredienser fra kjøkkenskapet. Men da jeg kom over denne splitter nye masken fra Odacité måtte jeg bare bønnfalle Lene om
Les mer

Tekstur, pleie og glans – her er 3 hårprodukter jeg ikke kan leve uten denne våren

Det er ikke bare huden som trenger ekstra pleie etter en lang vinter – håret har også godt av ekstra fukt og næring nå. Derfor har jeg lagt min
Les mer

Dette er det beste renseproduktet for tørst vinterhud

Enten du har moden hud, sliter med tørr hud, eller bare kjenner at vinteren herjer litt ekstra med huden din og gjør den tørrere enn vanlig, så trenger du
Les mer

1 Response

  • Kan man bruke seasmør direkte i håret og hva er effekten? Jeg bruker kokosolje i håret av og til (fordi jeg synes håret mitt er matt og har lite glans), men er ikke overbevist om at dette fungerer optimalt….. Tips?

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *