Trine tester: Odacité

Jeg føler meg privilegert som får teste så mange gode økologiske produkter. Huden min har aldri vært så rolig og fin som den er nå, og det er tydelig at en kombinasjon av oljer og serum er rette medisin for meg. Det siste produktet jeg har testet, og som absolutt er prikken over i’en i min hudpleiesamling er serum fra Odacité.

Odacité sine serum er laget med utgangspunkt i gammel medisinplantekunnskap, og er fremstilt av kun økologiske og friske ingredienser. Jeg bruker Odacité Ca+C serum som er for sensitiv hud. Serumet består av kamille og camelinaolje som begge jobber aktivt for å roe ned og pleie irritert hud. Camelinaolje har en svært anti-inflammatorisk virkning, og er kjent for å behandle bl.a. eksem, mens kamille brukes innen aromaterapi og er kjent for å virke beroligende på nervesystemet.

En flaske med serum fra Odacité holder i en måned som er syklus for fornying av hudceller. Hver dråpe inneholder en konsentrert dose vitaminer, antioksidanter og anti-inflammatoriske ingredienser som er viktige for regenerasjon og avgiftning.

IMG_9780Jeg bruker 3 dråper hver morgen og smører serumet lett på huden etter rens. Serumet føles varmt på huden i det du smører det på, og selv om 3 dråper ikke høres så veldig mye ut, er det mer enn nok for å pleie hele ansiktet. Serumet absorberes innen kort tid, og huden ser strålende ut. I tillegg er huden myk og fuktet hele dagen. Jeg bruker ikke annen fukt på dagtid, men du kan fint tilsette dråpene i en fuktighetskrem, men alene gir serumet en sterkere virkning.

Jeg er nå på den andre flasken, og det blir garantert ikke den siste. Denne enkle, men allikevel så utfyllende hudpleien er bare helt fantastisk og bør oppleves. Det er mange forskjellige typer serum, og med et bredt utvalg finnes det garantert noe for ethvert behov.

Tenk at så «enkel» hudpleie gir så mye pleie. Det enkle er jo oftest det beste, og det stemmer i hvert fall her 🙂

Trine Hetland

Trine Hetland

Gjesteblogger
Trine har et brennende engasjement for helse og livsstil, og elsker å skrive og ta bilder. Hun har alltid hatt stor interesse for det sunne, rene og naturlige, men ikke alltid hatt tid og overskudd til å gå «all in». Da hun vinteren 2015 fikk kreft, ga det henne det ultimate sparket bak for å ta tak i eget liv og gjøre nødvendige endringer.
Trine Hetland

Latest posts by Trine Hetland (see all)

You might also enjoy:

Trine tester: S.W. Basics of Brooklyn

Jeg har lenge drevet rundt i en jungel av økologiske hudpleieprodukter på søken etter det beste for min hud. Når man har en sensitiv hudtype er det ikke alltid
Les mer

Derfor bør du bytte til naturlig deodorant

Deodorant var en av de første tingene jeg byttet ut da jeg gikk over til renere og mer naturlige produkter. Grunnen er at vanlige deodoranter inneholder en rekke stoffer
Les mer

Miniguide til peeling

Som småbarnsmor blir det ikke like mye tid til egenpleie som før, og ofte glemmer jeg hvor fantastisk peeling er for huden. Men hver eneste gang jeg kommer på
Les mer

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *