Trine tester: Toxic Twins

Jeg har akkurat prøvd en 5 dagers rensekur fra Toxic Twins. Dette var en ny og interessant opplevelse. Aldri før har jeg prøvd detox fra fotsålen mens jeg sov. Enklere og mer behagelig får man det neppe. Jeg skal straks dele min opplevelse av kuren, men først vil jeg forklare kjapt hva detox pads er og hvordan det virker inn på kroppen.

Mens vi sover jobber kroppen vår for å rense og reparere seg selv. Dette er en naturlig prosess. Detox pads er konstruert for å forbedre renseprosessen og eliminere menneskeskapte kjemikalier som kroppen ikke klarer kvitte seg med selv. Så hvorfor under fotsålen? – Jo fordi fotsålen vår omtales som det andre hjertet. Alt blod i kroppen går ned i føttene for så å bli pumpet opp i kroppen igjen. Samtidig er føttene et sted hvor avfallsstoffer hoper seg opp. Padsene åpner porene under føttene slik at de naturlige ingrediensene bestående av urter og planter jobber aktivt for å trekke ut giftstoffer.

IMG_2990 (1)

Toxic Twins har flere varianter detox kurer, men jeg testet Green Tea som skal virke på fordøyelsesbesvær. Når man opplever problemer med fordøyelsen blir man raskt dårlig og energien daler, men når fordøyelsen fungerer som den skal vil man oppleve økt energi og alle de positive fordeler dette medfører. Jeg ønsket i første omgang å ta kuren fordi jeg ville nullstille kroppen, og eventuelt rense ut overskudd av avfallsstoffer. I tillegg skader det ikke å stimulere fordøyelsen, så her så jeg kun fordeler.

Jeg klistret en pose under hver fotsåle. Det ble anbefalt å sove med sokker de første nettene for å holde posene ordentlig på plass. Jeg sover aldri med sokker, så det var litt uvant, men alt for en vellykket rens. Det tok ikke mange minuttene før det begynte å pulsere under fotsålen. Det var en veldig spesiell følelse. Det var like uvanlig som det var bedøvende, og jeg sovna rimelig kjapt og sov veldig tungt. På morgningen var padsene gått fra å være tørre som te poser til å være sorte, klissete og lukte mindre godt. Det bar rett i dusjen for å få av klisset. Tips, ikke trø ned hele fotsålen på badegulvet før du har vaska beina.

Resten av dagen følte jeg meg relativt opplagt, men det var først etter dag to at ting begynte å skje. Det var helt tydelig at de små posene satte i gang noen prosesser i kroppen. Uten å gå mer i detalj på det kan jeg skrive under på at fordøyelsen ble betraktelig mye bedre. Jeg opplevde å få mer energi de neste dagene, og jeg følte meg lettere både til kropp og sinn. I tillegg sov jeg veldig godt.

GreenTea_5Lavendel_5Original_5

Så hvorfor bør man gi seg selv en detox kur? En detox virker på mange måter som en kickstart til å fortsette i riktig spor. Etter kuren fortsatte jeg med masse god og sunn mat, mye plantebasert og holdt meg aktiv. Det er jo summen av alt som til slutt gir de gode resultatene, men å nullstille seg selv av og til, og gi kroppen litt ekstra gjør bare godt, både fysisk og mentalt. Jeg kommer til å ta denne kuren ved jevne mellomrom, da det for det første var veldig praktisk og enkelt å håndtere, samt at jeg helt klart merket forbedringer på kroppen.

Lykke til med rensen 🙂 (PS: til og med søndag 14. februar får du 15% rabatt på Energy varianten som er med i vår Love Collection! Les mer her)

Trine Hetland

Trine Hetland

Gjesteblogger
Trine har et brennende engasjement for helse og livsstil, og elsker å skrive og ta bilder. Hun har alltid hatt stor interesse for det sunne, rene og naturlige, men ikke alltid hatt tid og overskudd til å gå «all in». Da hun vinteren 2015 fikk kreft, ga det henne det ultimate sparket bak for å ta tak i eget liv og gjøre nødvendige endringer.
Trine Hetland

Latest posts by Trine Hetland (see all)

You might also enjoy:

Miniguide til tørrbørsting

I tillegg til å gi babymyk hud, stimulerer tørrbørsting lymfesystemet og setter fart på blodsirkulasjonen. Jeg simpelthen elsker denne metoden – aller mest fordi den gir et skikkelig energikick
Les mer

Derfor bør du bytte til «5-free» neglelakk

Vi jenter elsker neglelakk! Det er få ting som frisker opp mer på en grå dag enn nylakkerte negler. Men visste du at neglelakk er et av de produktene
Les mer

Trine tester: Odacité

Jeg føler meg privilegert som får teste så mange gode økologiske produkter. Huden min har aldri vært så rolig og fin som den er nå, og det er tydelig
Les mer

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *