Visste du at du kan tenke deg lykkeligere?

“Jeg tar en salat istedenfor burger, så jeg ikke legger på meg”

“Jeg kjøper denne økologiske øyekremen så jeg ikke får rynker”

“Jeg sprayer på meg litt parfyme så jeg ikke lukter vondt”

Høres det kjent ut?

Jeg vet at alt for mange av oss lever livet vårt basert på frykt istedenfor kjærlighet – og det ofte helt ubevisst. Handlingene vi gjør og beslutningene vi tar er motivert av ting vi vil unngå, ikke oppnå.

Hjernen fascinerer meg – og spesielt hvordan vi bare ved å kontrollere hva som foregår der oppe kan snu livet vårt 180 grader rundt. En skikkelig drittdag kan ganske enkelt gjøres om til en av det fantastiske slaget. Det som plutselig har vist seg å bli et litt trått og kjedelig hverdagsliv kan like raskt gjøres om til et aldri så lite eventyr – bare ved å endre på tankesettet.

Så istedenfor å ta en salat fordi vi er redde for å legge på oss, hvorfor ikke ta den salaten fordi vi vet hvilken fantastisk følelse det vil gi oss?

Istedenfor å kjøpe den økologiske øyekremen fordi vi er redd for rynker, hvorfor ikke kjøpe den fordi vi elsker å gi oss selv litt luksus i hverdagen?

LES OGSÅ: Den perfekte øyekremen

Selv om det selvfølgelig er kjedelig å lukte vondt, kan vi heller fokusere på å spraye oss i deilig naturlig parfyme fordi vi elsker å lukte som en skjønn liten blomstereng?

Merker du hvor glad de siste setningene gjør deg, i motsetning til de jeg skrev ned i starten? Det er de helt samme handlingene, men et helt annet tankesett. Vi snakker til oss selv hele tiden, så vi må passe på at det er en givende samtale.

Å leve livet basert på kjærlighet istedenfor frykt er det kuleste jeg vet, for det gjør ikke bare ting bedre for oss selv – men også for alle rundt oss. Få ting gjør meg gladere enn å se mamma smile og le, søsteren min elske livet, vennene mine stråle fra langt inni sjela et sted. Vi kan være den mammaen, den søsteren, den venninnen, som får andre til å føle seg bra i vårt selskap.

Og så vil de spørre da; “hvordan gjør du det? Hvorfor er du så glad? Hva er hemmeligheten?” Og så kan du svare at du kjøpte en ny naturlig parfyme igår fordi du elsker å lukte som en skjønn liten blomstereng, og så enkelt er det faktisk.

Anne-Line Erlandsen
Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.
Anne-Line Erlandsen
Anne-Line Erlandsen

Latest posts by Anne-Line Erlandsen (see all)

You might also enjoy:

Derfor bør du drikke matchalatte i vinter

GREEN BEAUTY WEEK er i full gang og i går var vi så heldige å ha med oss Irina fra Happy Foods, som laget deilige matchalatter, goldenmilk (gurkemeielatte), matchabrownies
Les mer
pina colada

Tropiske sommertips

Det er kanskje ikke tropesommer her i Norge, men hvorfor ikke drømme seg bort til mer tropiske strøk med både smak og duft av frisk ananas og kokosnøtt? Pina
Les mer

Velkommen til GREEN BEAUTY WEEK 2016 + Vinn eksklusiv ISUN-behandling

GREEN BEAUTY WEEK startet som en drøm om å samle det beste innen naturlig skjønnhet og velvære på ett sted. Og det har virkelig blitt en «green dream come
Les mer

1 Response

Legg igjen en kommentar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *